Лайм

Не можу це зупинити: Кондратюк відповів, чому не підписав мирову з Козловським

Продюсер прокоментував конфлікт

Віталій Козловський запропонував Ігорю Кондратюку, який стягує борг з його військової зарплати, укласти мирову угоду. Продюсер різко відкинув пропозицію колишнього підопічного, назвавши її "маячнею". Тепер він пояснив, чому не підписав мирову з артистом-військовослужбовцем.

Читайте також: Ваша мета – мене знищувати: Козловський відреагував на відмову Кондратюка підписати мирову.

В інтерв'ю Яніні Соколовій шоумен заявив, що він не може зупинити процес стягнення боргу зі співака, оскільки це питання вже давно врегульоване судами.

Фото: Олександр Гончаров / "Апостроф"

"Відповідь про Козловського лежить абсолютно в юридичній площині, а не на площині того, що кажуть його друзі. Ви не повірите, але закон про виконавчу службу каже, що я не можу це зупинити. Це може зупинити або Козловський, або його адвокат, чи хтось ще. Якщо суд на це погодиться. Але чому Козловський до початку своєї військової служби не зробив це, для мене велика загадка", – сказав Кондратюк.

Продюсер також відповів, яку суму йому винен Віталій Козловський.

"Десь 1,5 мільйона, може, мільйон триста. У 2021 році він перерахував мені 28 тисяч. Треба мені прожити 53 роки, щоб він мені заплатив усе, що він винен", - зазначив Ігор Кондратюк.

Читайте також: Залишається військовим: представниця Козловського прокоментувала його переведення з Нацгвардії.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Нагадаємо, конфлікт між Віталієм Козловським та Ігорем Кондратюком триває з 2012 року. Після розірвання контракту, співак продовжив виконувати на концертах свої старі хіти, права на які належать його колишньому продюсеру. За порушення авторських прав артист отримав від екс-наставника кілька судових позовів.

Козловський, який влітку 2023 року мобілізувався, заявив, що виконавча служба стягує на виплату боргу практично всю його військову зарплату. Після цього в мережі спалахнула дискусія про те, наскільки етично стягувати кошти у артиста-військовослужбовця. Ольга Сумська присоромила Ігоря Кондратюка, назвавши його дії "ганьбою".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil