Лайм

Після поранення в Авдіївці Олег Сенцов вперше розповів, яку військову посаду займає

Чоловік отримав підвищення кілька місяців тому

Нещодавно Олег Сенцов повідомив, що отримав поранення під час оборони Авдіївки. Пізніше він вийшов на зв'язок із користувачами мережі та у Facebook написав, що продовжує відновлення у шпиталі. Окрім того, у публікації захисник розповів, що два місяці тому отримав нову військову посаду - нині він є командиром штурмової роти.

"Поки знаходжуся на лікуванні, мої хлопці продовжують героїчно боронити Авдіївку. Це важке відчуття, коли ти в шпиталі, в безпеці, а вони під обстрілами в траншеї. Але я й звідси намагаюся бути корисним. Оновлю трохи інформацію - я вже два місяця як командир штурмової роти, тому підлеглих та турбот стало набагато більше, ніж було раніше у взводі", - йдеться у пості режисера.

Читайте також: Це не жарти, це війна: Дмитро Дікусар пояснив, чому не розповідає про свою службу в ЗСУ.

Фото: facebook.com/oleg.sentsov

Відомий українець опублікував фото, на якому позував разом зі своїм побратимом у військовій формі, а також звернувся до українців із проханням допомогти. У дописі чоловік залишив номер картки для переказів.

"Тяжкі бої виснажили не тільки людей, а й нашу ресурсну базу. Щось згоріло, щось зламалось, щось втрачено під час бойових дій. Треба купувати: нові нічники, тепловізори, приціли, звичайні дрони та нічні, фпв, окопні РЕБ, майже всі автівки потребують ремонту і зимової гуми, та ще великий список нескінченних дрібниць. Тому звертаюсь до всіх небайдужих за допомогою" – зазначив Сенцов.

Читайте на тему: Зустрів день народження на фронті: куди зник телеведучий Максим Неліпа.

Фото: facebook.com/oleg.sentsov

Нагадаємо, режисер захищає нашу Батьківщину з перших днів повномасштабного вторгнення. Спершу він приєднався до ТРО, пізніше опинився у загоні спецпризначенців, а також воював на півдні України, під Гуляйполем, на Луганському та Донецькому напрямках та у Запорізькій області.

Влітку цього року чоловік повідомив, що отримав звання молодшого лейтенанта. Також у соцмережах військовослужбовець розповідав, що неодноразово був поранений та отримував контузії, тому нещодавнє поранення в середині жовтня є для нього далеко не першим.

  • Прощався з життям: тим часом близька подруга Козловського розповіла про його небезпечну службу в Нацгвардії.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації