Лайм

Намагалися вбити: Євгенія Емеральд стверджує, що на неї був вчинений замах

Події вже зафіксувала поліція

Нещодавно українська захисниця Євгенія Емеральд розповіла про домашнє насильство і погрози зі сторони колишнього чоловіка-військового Євгенія Стипанюка. Цього разу у соцмережах жінка заявила, що екс-обранець намагався скоїти замах на вбивство.

Деталі інциденту Емеральд озвучила у Instagram-stories. Так, вона повідомила, що днями Степанюк намагався вбити її та її охоронця. Інші подробиці вона уточнювати не стала, однак запевнила, що всі факти є зафіксованими та вже передані до правоохоронних органів.

Читайте також: Євгенія Емеральд пройшла детектор брехні після звинувачень і погроз колишнього чоловіка.

Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

"Учора Стипанюк і його компашка намагалися здійснити перший замах на вбивство. На мене і мого охоронця. Подробиць я розповідати не буду, з нами все добре. Також усе вже на експертизі, заяви написані. Просто, люди, щоб ви розуміли – ціна правди. Але ми боремося і не зупинимося. Ми переможемо це зло. Все вже зафіксовано і знаходиться в поліції", - поділилася Євгенія.

Окрім того, снайперка розповіла, що запросила на інтерв’ю жінку, яка теж стала жертвою Євгена Стипанюка. Коли та погодилась розповісти власну історію, то почала отримувати погрози від чоловіка. У якості доказу Євгенія оприлюднила скриншот повідомлень від невідомого користувача, який погрожує розправою.

"Прийшла відважна дівчина, яка стала жертвою Євгена Стипанюка. Переслідування, погрози, а також потім він на двох сексуальних ресурсах виставив її фотографії. Вона про все це відверто розповіла. Про цей запис не знав ніхто, але вже наступного дня ця дівчина отримала перші погрози. Усі заяви написані, дівчина під охороною, а якщо з нею, не дай Боже, щось станеться, ми всі будемо знати, хто до цього причетний", - зазначила Емеральд.

Читайте на тему: Після зізнань Емеральд про домашнє насильство заявили ще дві колишні Стипанюка.

Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

Нагадаємо, напередодні Євгенія Емеральд оголосила, що розлучається зі Стипанюком через рік після весілля. Тоді вона не стала уточнювати причину, але згодом зізналася, що стала жертвою домашнього насильства. Після цього у мережі почали з'являтися історії від інших жінок, які, за їх словами, опинилися у схожих ситуаціях. Вони розповіли про зґвалтування та домагання з боку військового.

Що стосується Євгена Стипанюка, то він не поспішає коментувати звинувачення у свій бік. Натомість говорить, що, можливо, пізніше озвучить усі подробиці ситуації. Наразі ж він наголосив, що для нього пріоритетним є "виконання своєї роботи на полі бою".

"Вибачте, що відповідаю із запізненням. Був на бойовому завданні. Дякую вам за бажання почути іншу думку. Але зараз мій пріоритет – це перемога України, що я, як солдат, зараз роблю. Можливо, колись після перемоги ви дізнаєтеся правду про те, що насправді сталося", - йшлося у заяві військового.

Фото: скриншот

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України