Лайм

Не бачилися 6 років: Стася Ровінська показала зворушливу зустріч із рідною сестрою

Дочки Сніжани Єгорової та Семена Горова зустрілися у Нью-Йорку

Українська телеведуча Стася Ровінська – дочка скандальної Сніжани Єгорової. І хоча з матір'ю-путіністкою вона перестала спілкуватися ще за рік до початку повномасштабної війни, Стася має ще двох братів і двох сестер, одна з яких - рідна. З ними вона завжди намагалася підтримувати стосунки.

Ровінська не бачилася з Олександрою Єгоровою понад 6 років. Дівчина весь цей час жила у США, а її старша сестра – в Україні. І хоча Стася з чоловіком і трьома дітьми переїхала в Америку після початку вторгнення, з рідною сестрою зустрітися змогла лише через 1,5 роки. Зворушливу зустріч у Нью-Йорку телеведуча показала в Instagram.

Читайте також: Тут і суд доречний: дочка Сніжани Єгорової розповіла про поведінку колишньої ведучої під час війни.

Фото: instagram.com/sia_rovinska

"Якщо ви бачите двох сестер, будьте впевнені: та, що менше зростом - завжди старша. Ми побачилися з сестрою вперше за шість років", - написала Стася.

На опублікованих фото сестри обіймаються та позують разом у купальниках.

Фото: instagram.com/sia_rovinska

Батьки Стасі та Саші – Сніжана Єгорова та режисер Семен Горов, які розлучилися у 2003 році. 26-річна Олександра Єгорова переїхала до США у 2012 році, а у 2018-му стала дружиною американського музиканта Томмі Ейзнера. У дівчат є ще двоє братів та сестра по матері, яких Єгорова народила від Антіна Мухарського.

"Незважаючи на все, що було між мною та моєю мамою, мені страшно за моїх молодших братиків і сетричку, які перебувають із нею, і зараз вона єдина людина, яка ними опікується. Вони так само сильно все переживають. І своїми діями та страшними заявами вона ставить під загрозу ні в чому не винних дітей", - говорила Стася Ровінська у січні 2022 року, коли Єгорова підтримала Путіна напередодні повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

22 лютого 2022 року Сніжана Єгорова, яка на той момент перебувала у Туреччині, назвала Путіна героєм за визнання "ЛДНР".

Пізніше Єгорова скаржилася на "переслідування з боку української влади", оскільки їй не вдавалося отримати статус біженця в Туреччині.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria