RU  UA

Дізнатися

Ілона Гвоздьова назвала вартість мамопластики і розповіла, як збирала на операцію

Танцівниця зважилася на зміни у зовнішності

Минулого місяця хореограф Ілона Гвоздьова збільшила груди. Після операції танцівниця показала перші видимі результати, а тепер розкрила вартість мамопластики та розповіла, як збирала кошти на пластику.

В інтерв'ю Славі Дьоміну переможниця "Танців з зірками" зізналася, що на свій 35-й день народження, який був у серпні, просила гостей не дарувати їй квіти, а подарунки робити грошима.

Читайте також: Змінився смак: Ірина Сопонару пояснила, чому вирішила збільшити груди.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Коли у мене був ювілей, я влаштувала дівич-вечір. Я всім дівчаткам сказала: "Будь ласка, не даруйте мені жодних квітів, жодних подарунків. Подаруйте мені, будь ласка, гроші, бо я маю мету, маю мрію. Я хочу зробити собі мамопластику, тож збираю на операцію", - поділилася Ілона.

За словами Гвоздьової, операція зі збільшення грудей в Україні коштує від 3 до 5 тисяч євро.

"Враховуючи, в якій клініці ви робите, якого лікаря вибрали і який бренд імплантів ставитимете. У середньому десь від 3-х тисяч євро. Три-п'ять", - сказала хореограф.

Також танцівниця поділилася, що після операції почувається "прекрасно", єдине, що її непокоїть - стискання грудної клітки через постійне носіння бандажу.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Іноді мені здається, що як така панічна атака. Ти прокидаєшся вночі і спочатку забуваєш, що на тобі бандаж, а потім згадуєш крізь сон і нормально. До цього стану можна звикнути. Іноді буває задишка, прискорене серцебиття. Лікар попереджав мене про такі випадки. Тиждень-два ці симптоми є класичними, тому загалом мій стан задовільний. Все проходить добре і я сподіваюся, що і надалі моя реабілітація буде проходити добре", - сказала Гвоздьова.

Читайте також: Mamarika зізналася, що хоче в собі змінити за допомогою пластичної хірургії.

Ілона не приховує своєї радості від нових форм і не розуміє, чому не наважилася на операцію раніше.

"Ще п'ять років тому не те щоб я була проти мамопластики, але я це розцінювала типу, ну мені це зараз не потрібно, у мене були свої якісь цілі, ідеї, мета стати мамою і т.д. А коли я це зробила, перша думка була: "Господи, навіщо я так довго цього чекала". Це дуже красиво. Я не пропагую пластичні операції, в жодному разі, але для жінки бачити себе в дзеркалі жіночною, привабливою і бачити свої принади жіночі - це дуже важливо для внутрішнього щастя жінки", - наголосила Гвоздьова.

Зірка "МайстерШеф" Тетяна Літвінова зробила три пластичні операції: що вона змінила.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие