Лайм

Олег Сенцов з дружиною відзначили перший день народження сина Дем'яна: зворушливе відео

Користувачі мережі засипали родину привітаннями

Олег Сенцов з дружиною відсвяткували перший день народження маленького сина Дем'яна. У мережі щасливі батьки показали, як проходило святкування, а також поділилися деякими подробицями.

"Татова казка, мамина ласка. Любимо нашого хлопчика до Сонця і назад. З Днем народження, Демічка!" - написала обраниця режисера Вероніка Вельч на своїй сторінці у Facebook. Також жінка оприлюднила зворушливий ролик, на якому можна побачити, як люблячі батьки тримають малюка на руках та допомагають йому задути першу в житті свічку на святковому торті. 1-річний Дем'ян з цікавістю дивиться на смачний десерт, а також намагається дотягнутися до нього.

Читайте на тему: Правда нікому не сподобається: Олег Сенцов поділився чесними думками про війну.

Сенцов з дружиною ВеронікоюФото: facebook.com/oleg.sentsov

У коментарях колеги та шанувальники привітали родину з маленьким іменинником та побажали дитині щасливої долі під мирним українським небом.

Як відомо, Вероніка Вельч народила сина рік тому у США, і згодом повідомила, що хлопчик отримав українське громадянство. Через це Сенцов побачив свого сина лише через кілька місяців після народження, і про зворушливу зустріч обраниця режисера також розповідала у соцмережах.

За Олега Сенцова директорка з адвокації американської компанії Ridgley Walsh вийшла заміж влітку минулого року. Жінка родом з Івано-Франківська, проте тривалий час мешкала в Америці. Окрім того, вона має ступінь кандидата політичних наук, а робота її пов'язана з питаннями національної безпеки та прав людини.

Читайте також: Після поранення в Авдіївці Олег Сенцов вперше розповів, яку військову посаду займає.

Син Дем'ян - четверта дитина Олега Сенцова. Нагадаємо, він має трьох дітей від минулих стосунків: перша дружина народила йому сина Владислава та доньку Аліну, а журналістка Юлія Бабич народила від Олега Сенцова доньку Емму. Для Вероніки Вельч Демян – друга дитина, оскілька вона також має сина від першого шлюбу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації