Лайм

Я стою на обліку: MELOVIN чесно зізнався, чому не пішов захищати країну

Музикант поділився подробицями

Виконавець MELOVIN (справжнє ім'я – Костянтин Бочаров), у якого нещодавно діагностували цукровий діабет, висловився про мобілізацію. Зокрема, він пояснив, чому не пішов на фронт захищати рідну країну.

В інтерв'ю виданню УНІАН артист зазначив, що наразі стоїть на обліку, а рішення піти на війну добровільно він не розглядає, оскільки чесно розуміє, що не готовий до цього. "Я стою на обліку. Як і інші, ми чогось чекаємо, але на що саме - не знаю. Стати добровольцем - ні, тому що я сс*кло. Я сам це розумію. Для того, щоб піти добровільно, треба мати яйця, а у мене їх немає. Тому я готовий допомагати всім іншим", - поділився 26-річний хлопець.

Читайте також: Схуд на 15 кілограмів: хворий на діабет MELOVIN розповів, як змінив спосіб життя.

Фото: instagram.com/melovin_official

Також Костянтин розповів, чи відчуває провину за те, що не знаходиться на фронті. "Мені намагаються нав'язати цю провину, але ніякої провини я не повинен відчувати апріорі. За мобілізацію відповідають певні органи, а я - не ці органи. Я собі нічого не підробив, нічого не купив", - пояснив він.

У разі отримання повістки музикант говорить, що піде на фронт і виконає свій громадянський обов'язок. Він додає, що має можливість виїхати за межі країни, проте не буде і не хоче цього робити, оскільки стати потім "ізгоєм" - не його варіант.

"Виїжджати з країни, щоб потім бути ізгоєм - ні, не хочу. У мене є можливість це зробити ,але питання: "Навіщо?" Я ніде не ховаюся, ви можете знайти в інтернеті, де я живу. Чого мені боятися? Я живу в своїй державі", - каже Костянтин.

Читайте на тему: Збори може і Дорофєєва закривати: Мирослав Кувалдін у ЗСУ висловився про артистів, які не служать.

Фото: instagram.com/melovin_official

Нагадаємо, після того як співак підтвердив, що має цукровий діабет, деякі користувачі мережі захейтили його. Вони звинуватили артиста у тому, що таким чином він нібито намагається уникнути мобілізації. Бочаров не став відмовчуватися та прокоментував критику на свою адресу.

"Ніколи не міг подумати, що я дійду зараз до цього рівня і буду відповідати на коментарі такого типу. Одна з користувачок написала мені: "Хай іде на фронт, де мій чоловік вже 1,7 місяців, хай спробує перенести контузію, а то сидить косе. Гидко дивитись". Я в а***ї. Любляча дружина, яка бажає комусь пережити контузію. Я ва бажаю лише любові, витримки і сил. Щоб ваш чоловік був здоровий і живий, щоб ви його дочекалися, тому що вам явно важко. Я вас намагаюсь зрозуміти, але таку злість я все одно не зрозумію", - звернувся він до однієї з користувачок, яка залишила гнівний коментар.

До слова, згідно зі списком Міноборони, цукровий діабет - хвороба, з якою не беруть до армії. Звільнитися від призову можуть чоловіки, які мають захворювання ендокринної системи, порушення харчування і метаболізму.

  • Мікрофон - спосіб боротьби: нещодавно Андрій Хливнюк відповів на критику свого виїзду за кордон під час служби.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля