Лайм

Періс Хілтон показала фото свого сина: в мережі припустили, що хлопчик хворий

Зірка прокоментувала ситуацію

42-річна Періс Хілтон, яка в січні цього року вперше стала мамою, зачарувала мережу серією кадрів із маленьким сином Феніксом. Вона опублікувала фото, на яких тримала хлопчика на руках.

І поки одні засипали родину компліментами під постом в Instagram, інші у цей час припустили, що малюк має проблеми зі здоров'ям. До такого висновку вони дійшли через те, що, на їх думку, у нього надто велика голова.

Читайте також: 48-річна акторка Гіларі Свонк стала мамою двійнят: перше фото з малюками.

Фото: instagram.com/parishilton

"Що з його головою? Періс, тримайтеся, і здоров’я малюкові", "Хлопчика потрібно відвести до лікаря", "Він гарненький, але, схоже, у нього є проблеми зі здоров’ям. Одужуйте", "Красива сім'я, здоров’я хлопчику", - йшлося у численних коментарях під публікацією знаменитості.

Своєю чергою Хілтон не стала ігнорувати цю ситуацію і відповіла на подібні закиди на адресу її сина. Відомо, що хлопчика для Періс виносила та народила сурогатна мати. Світська левиця на своїй сторінці у TikTok заявила, що у її сина просто великий мозок. "У цьому світі є хворі люди. Мій янгол абсолютно здоровий. І так, звісно, він був у лікаря, у нього просто великий мозок", - написала вона, передає видання People.

Фото: instagram.com/parishilton

Нагадаємо, малюк з'явився на світ у січні 2023 року. Батьком Фенікса є чоловік Періс Хілтон Картер Реум, за якого вона вийшла заміж у 2021 році. Закохані відгуляли весілля у Лос-Анджелесі у приватному маєтку. Тоді пара влаштувала дві весільні вечірки, які були зняті на камеру для документальної стрічки Періс - "Закоханий у Париж". Про свої стосунки з Картером знаменитість повідомила у квітні 2020 року. У день 40-річчя жінки чоловік зробив їй пропозицію, на яку отримав омріяну відповідь.

Читайте на тему: Герой "Холостяка" Макс Михайлюк повідомив, що його дружина вдруге вагітна.

Періс Хілтон з чоловіком Картером РеумомФото: instagram.com/parishilton

Стати матір'ю Хілтон мріяла вже давно, і після того як це нарешті сталося, у соцмережах вона не приховує, що материнство дарує їй щастя. "Він просто хлопець моєї мрії. Картер на 100% той самий. Ми весь час говоримо про планування весілля, вигадуємо імена нашій дитині і все в такому дусі. Я дуже рада, що просто зроблю наступний крок у своєму житті і, нарешті, буду жити по-справжньому. Ми робимо ЕКЗ, тому я можу обрати близнюків, якщо захочу", - коментувала стосунки та народження майбутньої дитини вона.

  • Не хотів бути батьком: тим часом Брітні Спірс заявила, що зробила аборт під час стосунків з Тімберлейком.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська відвідала Белград: подробиці візиту та образ першої леді

Зеленська разом із Кулебою відправилася з робочою поїздкою у Белград - яка ціль візиту та як виглядала перша леді

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil висловилися про 3 місце на Євробаченні 2024 - артистки подякували шанувальникам за підтримку