Лайм

Він не невдаха: Оля Полякова розповіла, як її чоловік-бізнесмен заробляє під час війни

Чим займається Вадим Буряковський

Співачка Оля Полякова заміжня за бізнесменом Вадимом Буряковським, якого називає своєю "стіною" та "фундаментом". Артистка не раз говорила, що її обранець втратив дохід, і вона сама забезпечує сім'ю.

В інтерв'ю "Слава+" зірка відповіла, чи змінилося фінансове становище чоловіка і як він заробляє під час повномасштабної війни. Полякова не приховує, що бізнесмен продовжує жити за її гроші, але наголошує, що Вадим має справу, якою нині займається.

Читайте також: Продюсер Олі Полякової розповів, скільки вона заробила на скандальному елітному весіллі у Львові.

Фото: Кадр з інтерв'ю

"У нього є завод, який він придбав дуже давно, і дуже давно цей завод просто стояв і тільки тягнув. Але останнім часом, Вадик там... У нього є партнер тепер по бізнесу, вони разом роблять побутову техніку для міст. Це снігоприбиральні машини, сміттєвози... Дуже класна техніка", - розповіла артистка.

На запитання Слави Дьоміна, чи не зачіпає Вадима, що вона називає його "невдахою", Полякова сказала, що її чоловік не невдаха.

"Він вдаха. Ось ти, якщо так влаштуєшся, якщо я тебе буду утримувати і буду твоєю дружиною, то ти зрозумієш, який ти красень", - з іронією сказала артистка.

Фото: Кадр з інтерв'ю

Полякова також розповіла, чи планує вона вкладати гроші у нерухомість, щоб отримувати пасивний дохід.

"Ні, я таке не роблю. Я точно знаю, що мені потрібно заощадити гроші для навчання моїх дітей, тому що в мене їх двоє. Їх треба вивчити. Якщо їх навчати за кордоном, це дуже дорого. Ми вже це проходили один рік і у нас це ще попереду", - сказала співачка, зазначивши, що купівля нерухомості під час війни "дуже нестабільна історія".

Оля Полякова та Вадим Буряковський, який старший за неї на 16 років, одружені з 2004 року. Разом вони виховують двох доньок: 18-річну Марію та 11-річну Алісу. Обидві дівчинки навчаються за кордоном: молодша - в елітній школі-пансіоні в Англії, а старша після року навчання в Лондоні стала студенткою престижного американського коледжу, де навчається співачка Jerry Heil.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Раніше Маша Полякова розповіла, чому покинула навчання у Лондоні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації