Лайм

Попереду ще кілька: названий син Тимура та Інни Мірошниченків переніс операцію

Маленького Марселя прооперували

Названий син Тимура та Інни Мірошниченків, якого подружжя забрало з житомирського дитячого будинку, з народження має проблеми зі здоров'ям. 24 листопада дворічний Марсель переніс планову операцію, і попереду на хлопчика чекає ще кілька хірургічних процедур.

На особистій сторінці в Instagram дружина телеведучого показала зворушливе відео зі столичної лікарні та розповіла про стан малюка. "Прийшов до тями. Дякую всім за підтримку. Це була планова операція з найкращими лікарями у світі. У Марселя попереду ще кілька. Перша пройшла успішно", - поділилася Інна.

Читайте також: Я її не засуджую: Інна Мірошниченко розповіла про біологічну матір та діагноз названого сина.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Мірошниченко додала, що перед операцією вона зовсім не мала хвилювання, адже розуміла, що це перші кроки до повноцінного життя Марселя.

"Я взагалі не хвилювалася. Хейтери скажуть: бо усиновлений. А я скажу: розумію, що це кроки до повноцінного життя нашого сина. І що, нарешті, він пройде це не сам, - зазначила вона. - Розплакалась лише раз. Від сили духу іншим мам. Які годинами ридають під операційними. Але як тільки дитина відкриває очі, мама спокійна і усміхнена. Бо "все буде добре, сонечко! Мама поруч". Ця суперсила вдавати спокій і рівновагу, коли щойно тебе всю трясло… Це про мам. В цей момент я розплакалась від щастя, що Марсель теж це почує і відчує!".

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Inna Miroshnychenko (@_inna_mi_)

Раніше дружина Тимура Мірошниченка розповідала, що їхній названий син має чимало діагнозів. Марсель відстає у розвитку через важку операцію, яку переніс одразу після народження, має викривлення грудної клітки, травми головного мозку, грижі, проблеми з очима та психологічного характеру.

Також відомо, що хлопчик народився передчасно і його вага при народженні складала лише 1,4 кг. Біологічна мати відмовилася від дитини ще у пологовому.

Подружжя Мірошниченків не лякають проблеми зі здоров'ям названого сина. Вони готові виділяти кошти та дбати про хлопчика, щоб забезпечити йому щасливе життя.

Читайте також: Дружина Тимура Мірошниченка пояснила, чому вони усиновили дитину з особливими потребами.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Нещодавно Тимур Мірошниченко отримав нагороду "Тато року-2023".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня