Лайм

Донька Олі Полякової під час відпочинку на Занзібарі потрапила до лікарні

Згодом вдалося з'ясувати причину

Донька Олі Полякової Марія опинилася у лікарні під час відпочинку на Занзібарі. У соцмережах її знаменита мама поділилася невтішними деталями, а також показала кадри, як дівчину обстежував лікар.

З опублікованих знімків можна побачити, як місцевий медик оглядає живіт 18-річної Маші Полякової та проводить консультацію. "Боже, ну можна спокійно відпочити! Побажайте Марусі здоров'я", - йдеться у підписі до ролика. Відповідне відео з'явилося на сторінці артистки в Instagram.

Читайте також: Він не невдаха: Оля Полякова розповіла, як її чоловік-бізнесмен заробляє під час війни.

донька Полякової у лікарніФото: instagram.com/stories/polyakovamusic

місцевий госпітальФото: instagram.com/stories/polyakovamusic

Полякова також показала, як вони разом із фахівцем їхали до госпіталю. Співачка уточнила, що лікар, який проводив огляд її доньки, навчався у нашій країні, а саме у місті Суми. "Це ж треба було на Занзібарі потрапити на лікаря, який навчався в Україні, Сумах. Слава Україні! Героям Слава!" - зазначила зірка.

Артистка не приховує, що засмучена через таку ситуацію. Вона зазначила, що хотіла відпочити, а "натомість вийшло все як завжди". "Я так хотіла відпочити, але ж як завжди. Хочеш розсмішити Бога – розкажи йому про свої плани", - сказала виконавиця.

Пізніше співачка назвала причину, через яку її дитина опинилася у лікарні: "У Маші пішов з жовчного маленький камінчик. Тут на Занзібарі цієї болячки нема взагалі - ні в старих, ні в молодих".

Читайте на тему: Дуже негарно повівся: 18-річна дочка Олі Полякової розповіла, чому розійшлася з бойфрендом.

Полякова з донькою МашеюФото: instagram.com/stories/polyakovamusic

Раніше співачка розповідала, що по приїзду до Африки також мала недобре самопочуття. Зокрема, після прибуття на африканський курорт у неї виник сильний головний біль.

"У мене розболілася голова так, що я навіть не можу очі розплющити. Я не знаю що це коїться. Якийсь біль типу мігрені, але у мене їх ніколи не буває", - коментувала свій стан Полякова кілька днів тому.

На щастя, у зірки під рукою опинилася невелика аптечка з ліками першої необхідності, яку вона завжди має з собою. Після прийому знеболювальних вона вийшла на зв'язок із підписниками та розповіла про свій стан. Тоді у Instagram-stories співачка сказала, що головний біль не минув, проте їй стало трохи краще.

Фото: instagram.com/stories/polyakovamusic

Після того як симптоми зникли повністю, Оля припустила, що зіштовхнулася з такими проблемами через тиск або погоду. "Мені стало легше. Слава Богу були ліки. Завжди, коли їду за кордон, беру з собою ампули, які треба колоти. І це мене рятує. Не знаю, що це було. Може, тиск, а може, погода. Не знаю, але мене відпустило і це щастя", - сказала вона.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації