RU  UA

Дізнатися

Розбіглися ще до війни: Олег Собчук з гурту "Скай" прокоментував розлучення з дружиною

Музикант оприлюднив лаконічний пост на цю тему

Нещодавно стало відомо, що лідер рок-гурту "Скай" Олег Собчук розлучається з дружиною після 20 років у шлюбі. Згодом артист вирішив прокоментувати цю ситуацію та повідомив деякі нові деталі.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці чоловіка у Facebook. У публікації він коротко висловився про розлучення, зокрема написав, що зі своєю обраницею Марією розійшовся ще до початку повномасштабного вторгнення, а у травні цього року пара офіційно розірвала стосунки. Також музикант зазначив, що не буде оголошувати всі причини розриву, однак завірив, що спілкується із дітьми та "виконує умови відповідних договорів".

Читайте також: Не справедливо: Олег Собчук сказав, що думає про нові правила виїзду артистів за кордон.

Фото: facebook.com/oleg.sobchuk

"Я не прихильник виносити на загал особисте, але все ж маю повідомити. Ми з моєю вже колишньою дружиною Марією Собчук розбіглись ще до війни, а від травня цього року ми офіційно розлучені. Надто в подробиці вдаватись не буду і, якщо чесно, не хочу (сподіваюсь, ви розумієте). Все ок. З дітьми все добре. Умови відповідних договорів виконую. Життя продовжується", - йдеться у дописі Собчука.

Про розставання з чоловіком Марія днями повідомила у своєму блозі. Вона натякнула на причину розлучення: заявила, що у їхніх стосунках було місце для аб'юзу та токсичності. Також жінка опублікувала скриншот переписки із артистом, де вони обговорювали питання спільно нажитого майна.

Фото: instagram.com/sob4ukmari

Читайте на тему: Так буває: Анна Трінчер та Олександр Волошин оголосили про розлучення.

Наостанок екс-кохана виконавця зауважила, що наразі "почувається щасливою", а також "пишається собою". Мама двох дітей додала, що "вчиться любити себе", замість того, аби "чекати підтвердження" любові з боку когось іншого:

"Зараз я щаслива і пишаюся собою! Нікому більше не дозволю так із собою поводитися. Ця жінка на фото намагається прийти до себе, любити себе, а не чекати підтвердження, що я заслуговую на любов і добро".

Фото: instagram.com/sob4ukmari

У колишнього зіркового подружжя є двоє спільних дітей: донька Тетяна (2003 рік народження) та син Арсен (2009). Раніше, ще до публічного оголошення про розлучення, Собчук час від часу зізнавався, що неодноразово зіштовхувався з конфліктами та кризами у шлюбі з Марією.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются