Лайм

Прийняв усі правила: Віталій Козловський розповів про знущання під час військової підготовки

Чоловік поділився деталями, які раніше не озвучував

У липні цього року співак і військовослужбовець Віталій Козловський закінчив програму бойової підготовки. Однак лише зараз чоловік зізнався, що у той період не обійшлося без складнощів та навіть знущань.

Зокрема, в ефірі "Армія FM" захисник поділився, як на його появу на полігоні відреагували інші військові. Він зазначив, що, звісно, всі були шоковані, але зірковість не принесла артисту жодних привілеїв і він опинився в рівних умовах з усіма іншими.

Читайте також: Вигоди нема: продюсер Ясинський заявив, що Кондратюк хоче ускладнити життя Козловському.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Звичайно, усі були шоковані. І всі були шоковані, що ми в однакових умовах. У мене не було жодних привілеїв. Більш того, з мене трохи знущалися в тому розумінні, що треба було поголити бороду. І щоб ви розуміли, мені голили бороду люди з бородою. Просто коли тобі твій ротний говорить, що тобі треба зголити бороду, бо такий наказ від вищих пішов... Я прийняв усі правила й виконав наказ", - розповідає Козловський.

Також нещодавно стало відомо, що виконавця перевели з Національної гвардії України до іншого підрозділу. У тому ж ефірі він зазначив, що наразі проходить службу у Києві, а до цього перебував у Донецькій області.

"Це військова таємниця насправді. Єдина радість, про яку я можу сказати, радість для всіх моїх близьких, що зараз моя служба минає безпосередньо не на Донбасі, я зараз перебуваю в частині Києва", - висловлювався Віталій на рахунок свого переведення. Також він говорив, що це була ініціатива тих, до кого він на даний момент перевівся.

Нагадаємо, Віталій Козловський мобілізувався в червні 2023 року. В середині липня він закінчив програму бойової підготовки, а далі на нього чекали присяга і розподіл. Після складання присяги захисник опинився у бригаді швидкого реагування Національної гвардії України "Рубіж", де служив кілька місяців. В жовтні зірка оголосив, що його перевели до іншого підрозділу, і лише нещодавно озвучив деталі стосовно цієї теми. До цього залишалося невідомим, де саме служить артист та що сприяло його переведенню.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Навіть попри військову службу, співак продовжує займатися творчістю. Так, нещодавно він випустив композицію "Навкруги", яку написав після важкого обстрілу. Музикант зізнавався, що тоді йому разом з побратимами довелося пережити страшні відчуття. Зранку, коли військовослужбовці повиходили з бліндажа, то побачили навколо все випаленим та зруйнованим, поруч із тим місцем, де вони перебували, влучив снаряд. Детальніше про це – читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації