Лайм

За кордоном складніше: Alyosha розповіла, чому повернулася в Україну з трьома дітьми

Зірка відверто назвала складнощі, з якими зіштовхнулася

Українська виконавиця Alyosha у червні минулого року разом з дітьми виїхала до США через повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Додому вона повернулася у вересні цього року, і наразі зіркова родина нарешті воз'єдналася після тривалої розлуки.

Артистка, яка нещодавно висловилася про можливе поповнення у родині, також прокоментувала своє повернення на Батьківщину. У інтерв'ю для YouTube-проекту ТСН "Наодинці" вона зазначила, що знаходитись далеко від рідних їй було важко, і це нерідко призводило до істерик та нервових зривів. Олена Тополя розуміла, що хоче повернутися до рідної країни, проте зробити це одразу вона не могла.

Читайте також: Олена Шоптенко та інші зіркові мами, які не поспішають повертати дітей в Україну.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

"Іноді зриви були. Тримаєшся, тримаєшся, а потім зрив. Істерики були, депресії, сльози цілими днями. Це психологічний стан, з яким на той момент нічого не могла зробити, він брав верх. Можу сказати, що за кордоном, коли ти хочеш додому, коли ти не хочеш жити там, де ти перебуваєш, це набагато складніше, ніж жити тут під обстрілами", - коментує ситуацію вона.

Дружина Тараса Тополі говорить, що важко переживала розлуку з близькими людьми і постійно хвилювалася за їхню безпеку. Окрім того, Alyosha зауважила, що найкраще її слова зрозуміють ті люди, яким також довелося через війну виїхати за кордон.

"Психологічно – це таке пекло, в якому ти живеш щосекунди. Ти не живеш, ти відсутній, ти не належиш сам собі, ти просто не знаєш, хто ти, де ти, як ти. Не знаєш, ані про своїх близьких, ані про своїх рідних. Ти з ними спілкуєшся, але вони далеко від тебе. Я не бачу своїх рідних людей, коли я їх хочу бачити, я за них хвилююся. Тільки поживши там, можна зрозуміти, як це тяжко тим, хто вважає, що за кордоном якось легше", - каже артистка.

Нагадаємо, у США виконавиця разом з двома синами та донькою мешкала у родичів Тараса Тополі, які вже давно живуть у цій країні. За кордоном співачка давала благодійні концерти та допомагала таким чином у зборі коштів на ЗСУ. Тополя, як відомо, півроку служив у лавах ЗСУ, де був парамедиком та допомагав пораненим бійцям на фронті.

Читайте на тему: Ми залишаємося бійцями: Тарас Тополя розповів, чи повернеться гурт "Антитіла" на фронт.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

У липні минулого року пара вперше зустрілася після початку повномасштабного вторгнення: тоді обраниця музиканта сама прилетіла до Києва і вони змогли зустрітися. Пізніше, після повернення назад до Америки, Олена заявила, що щиро не розуміє батьків, які під час війни залишаються з дітьми в Україні. Адже, як вона зазначила, вони "випробовують удачу". Свою заяву зірка обґрунтувала словами, що приїде з дітьми додому лише у тому випадку, коли тут буде безпечно.

Проте незабаром артистка вибачилася за таку категоричну позицію. У вересні цього року вона повернулася до України разом з дітьми, і наразі сім'я може насолоджуватися часом разом після довгого спілкування на відстані.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували