Лайм

Наркотики і фізичне насильство: в сім'ї зрадниці Тодоренко почалися проблеми

Її чоловік-росіянин взявся за старе

Одеситка Регіна Тодоренко, яка ігнорує геноцид українців та живе в Росії, зіткнулася з проблемами у сім'ї. Її чоловік-росіянин, через якого телеведуча, як вона стверджувала, і заплющила очі на війну, захопився наркотиками і став піднімати руку.

За даними джерел OBOZ.UA, у Влада Топалова виникли труднощі з кар'єрою, і на тлі цього російський співак, який у минулому був наркоманом, взявся за старе.

Читайте також: Зрадниця Регіна Тодоренко отримала премію "Мама року" у Москві та назвала себе особливою.

Фото: instagram.com/about.reginatodorenko

Відомо, що чоловік Регіни Тодоренко протягом чотирьох років мав сильну наркотичну залежність. Він вживав не лише кокаїн, а й екстазі у дуже великих кількостях. Після народження другої дитини, яку подружжя цинічно назвало Миром, Топалов нібито знову зв'язався з важкими наркотиками.

За словами інформаторів видання, наразі основне джерело доходів у сім'ї артистів - Тодоренко, яка береться за всі російські проекти. Відомо, що нещодавно зрадниця стала ведучою програми "Руссо-Експресо", повністю скопійованої з тревел-шоу "Орел і Решка". Топалов тим часом грошей у сімейний бюджет не приносить, а лише витрачає.

Фото: instagram.com/about.reginatodorenko

На тлі фінансових проблем співак нібито почав піднімати руку на дружину, яка раніше заявляла, що жертви самі винні в агресії чоловіків. В одному з інтерв'ю Тодоренко засудила жінок, які публічно говорять про домашнє насильство.

"Треба бути психічно хворою людиною, щоб взяти камеру і сказати: "Боже, мій чоловік мене б'є". Що з мізками відбувається в цей момент? А ти не замислювалася, чому він тебе б'є? А що ти зробила для того, щоб вона тебе не бив? Що ти зробила для того, щоб він тебе вдарив? - говорила ведуча у 2020 році, після чого довго виправдовувалася.

Джерела також розповіли, що Топалов одружився з Тодоренко, щоб догодити своєму батькові, колись харківському бізнесмену та продюсеру гурту Smash Михайлу Топалову. Чоловік обіцяв зробити сина спадкоємцем, якщо він створить сім'ю, а тепер незадоволений його поведінкою, у всьому звинувачує Регіну та погрожує позбавити спадку.

Фото: instagram.com/about.reginatodorenko

Попри санкції і мовчання про війну: раніше Регіна Тодоренко здивувала заявою про намір приїхати в Україну.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни