Лайм

"Подружка" Тома Круза Ельсіна Хайрова підтримує агресію РФ в Україні: в мережі з'явилися докази

За "старання" для батьківщини жінці вручили грамоту

Донька колишнього депутата Держдуми Ельсіна Хайрова, якій приписують роман із голівудським актором Томом Крузом, спонсорує російські злочини в Україні. Підтвердженням цьому є відео, яке оприлюднили у мережі. У ролику можна почути слова подяки росіянці за безпілотники, прилади нічного бачення та бронезахист для армії гвалтівників, грабіжників та вбивць.

Такий "презент" Хайрова нібито підготувала спільно зі своїм батьком. Про це у зверненні-подяці заявив командир розвідувального батальйону спеціального призначення "Спарта" Артем Жога. Відповідне відео опублікувала російська журналістка Ксенія Собчак.

Читайте також: Колишній продюсер "Х-Фактора" під час війни працює в Білорусі з пропутінськими артистами.

Фото: скриншот

У ролику Жога стоїть над лі безпілотників та інших перерахованих приладів та не жалкує слів подяки для "подружки" Тома Круза. Росіянин дякує Хайровій за внесок у ведення бойових дій в Україні, яку, за його словами, "підтримують європейські країни та блок НАТО".

Окрім того, у відео показали дві грамоти, які росіянці видали разом з батьком. У них говориться наступне: "Ви вносите вклад у виповнення задач на просторах "Донецької Народної Республіки", попри так названі санкції на адресу як "ДНР" і Російської Федерації, так і конкретно нашого батальйону. Ми раді бачити вас в числі наших поплічників і готові заявити про це всюди, де буде необхідно".

Фото: скриншот

Коли саме був знятий ролик, опублікований Собчак, залишається невідомим, проте у ньому згадується про стрічку Альфа Р - російський проект, який був знятий у 2020 році. У фільмі розповідається про так званий "маловідомий епізод війни на Донбасі", де можна почути популярні пропагандистські наративи про "поганий Захід" і тому подібне.

Читайте на тему: Дивляться попри війну: українські блогери оскандалилися через російський серіал "Слово пацана".

Що стосується самої Хайрової, то вона, як відомо, має британське громадянство. 36-річна світська левиця, нагадаємо, є дочкою колишнього депутата Держдуми, а також колишньою дружиною російського магната Дмитра Цвєткова. Разом із екс-обранцем вона була власницею численних маєтків за кордоном, а також автомобілів, ювелірних виробів та інших коштовних предметів.

Днями у мережі заговорили про можливий зв'язок Хайрової із 61-річним Томом Крузом. Їх разом нібито помітили на вечірці в лондонському районі Мейфер. "Вони були нерозлучні, явно пара. Здавалося, він був просто зачарований нею", - висловлювалися про їхні можливі стосунки очевидці.

Тим часом батько Ельсіни поспішив спростувати ці чутки та назвав подібні заяви про його доньку "оплачуваним брудом": "Це нісенітниця повна... Бруд оплачуваний, який зливають".

Ельсіна ХайроваФото: instagram.com/elsina_k

Своєю чергою інсайдери видання Daily Mail пишуть про те, що Круз та Хайрова прийшли разом на цей захід у Лондоні, а також разом покинули його. Цей вчинок з їхнього боку здивував гостей і став причиною для поширення чуток про можливі романтичні відносини між ними.

  • Тим часом нещодавно відома російська ведуча родом з України похвалилася, що її син доєднався до армії окупантів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil