Лайм

Даша Квіткова прокоментувала рішення суду щодо ДТП з елітними авто: її визнали винною

Дівчина відповіла на питання, яке цікавить багатьох

Суд виніс вирок блогерці Даші Квітковій, яка у серпні цього року потрапила у масштабну ДТП. 27 серпня у Святошинському районі Києва зіштовхнулися чотири елітних автомобілі, і наразі стало відомо, що зірку соцмереж визнали винною у аварії.

У п'ятницю 15 грудня пройшло судове засідання стосовно цієї справи, і про відповідне рішення суду стало відомо з джерел, що були на ньому присутні. Цю інформацію повідомив блогер Богдан Беспалов виданню OBOZREVATEL. При цьому права у Квіткової не забрали, також зазначають інсайдери. Проте у якості покарання вона мусить заплатити немаленьку компенсацію постраждалим ДТП.

Читайте також: Олю Цибульську звинуватили в спробі відновити квартиру батьків в Ірпені благодійними коштами.

Фото: instagram.com/kvittkova

Зірка соцмереж не стала зволікати з відповіддю та на своїй сторінці заявила, що готова нести відповідальність згідно закону: "Друзі, я бачу усі ваші повідомлення щодо рішення суду та дякую вам за підтримку. Для мене було важливо вирішувати все згідно закону, я повністю несу відповідальність перед законом".

Фото: instagram.com/kvittkova

Аварія сталася у столиці: тоді зіштовхнулися Ford Mustang, Tesla Toyota Land Cruiser і Lexus. За кермом останнього авто була саме Даша. Наступного дня вона вийшла на зв'язок та запевнила, що готова нести відповідальність за скоєне. Також вона у Instagram-stories повідомила, що одна з постраждалих намагалася "вирішити з нею питання" на місці за допомогою грошей. У відповідь Квіткова заявила, що не хоче "відмазувань".

"Сказала, що хоче грошову компенсацію через можливе забиття руки. Але медичну експертизу ми досі чекаємо. І якщо я заплачу їй цю компенсацію, вона готова забрати свою заяву. Я відмовилася це робити, бо ніколи не вирішую питання грошима чи відмазуваннями. Я завжди чесна, особливо в питаннях правових. Так, Lexus був на тест-драйві, тому я відразу викликала представників Lexus, і ми надали всі документи співробітникам поліції", - коментувала ситуацію Даша.

"Всі матеріали були надані поліції. Є відеодокази, є камери спостереження. Тому розповідати, що я намагаюся уникнути відповідальності, бо не погодилася платити на місці гроші - не є правдою", - також говорила вона.

Фото: Telegram

Читайте на тему: Траплялося різне: гурт "Антитіла" потрапив у ДТП під час однієї з волонтерських поїздок.

Згодом інша учасниця аварії також висловилася про інцидент. Лілія Адаменко звинуватила Квіткову у брехні та написала, що на дорозі ситуація мала дещо інший сценарій.

"Насправді Porsche, який їхав з нами з правої сторони, можливо, врятував нам життя, зсунувши удар з дверей водія до крила машини, - говорила Лілія. - Одразу налетіли її захисники, що я не маю права знімати винуватицю ДТП. Два чоловіки, які все за неї говорили та вирішували".

Фото: lux.fm

За словами Адаменко, на місце події приїхала подруга Даші, адвокат Дар'я Свиступа. Юристка стала звинувачувати інших однак, коли побачила Лілію, почала говорити про "все і ні про що". Окрім того, Адаменко заявила, що інформація про те, що інша дівчина вимагала грошову компенсацію у блогерки є хибною. З її слів, постраждалу одразу забрала швидка і вона не мала особистого спілкування з колишньою дружиною Нікіти Добриніна.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"