Лайм

У напівпрозорій блузі та бюстгальтері: Ілона Гвоздьова похвалилася новими формами після мамопластики

Підписники засипали зірку компліментами

Восени танцівниця Ілона Гвоздьова наважилася на збільшення грудей, і раніше навіть назвала суму, яку витратила на пластичну операцію. Цього разу знаменитість похвалилася, який вигляд має її бюст після проведеної маніпуляції та періоду реабілітації.

На своїй сторінці в Instagram хореограф оприлюднила короткий ролик, у якому постала у напівпрозорій блузі. Неозброєним оком можна помітити білий мережений бюстгальтер, який вдало підкреслив нові форми жінки. В цілому її образ складався також з білосніжних брюк та піджака такого ж кольору.

Читайте на тему: Надія Матвєєва відповіла на критику, що зіпсувала обличчя пластикою та невдалими процедурами.

Ілона Гвоздьова збільшила грудиФото: instagram.com/ilonagvozdeva

І поки одні користувачі мережі розхвалюють красивий лук танцівниці, інші тим часом не жаліють для неї компліментів стосовно нових грудей. Чимало юзерів пишуть про те, що результати пластичної операції вийшли успішними і бюст зірки має гарний вигляд. Ось деякі коментарі людей на цю тему:

"Гарно! Хто б що не казав, а дуже личить!", "Груди бомбезні!", "Просто красуня!", "Гарна! Мрії збуваються! На щастя!", "Вам дуже пасує".

Про рішення збільшити груди Гвоздьова раніше розповідала у своєму фотоплозі. Зокрема, наприкінці жовтня вона поділилася, що вже зробила відповідну операцію. Хореограф обрала імпланти об'ємом 320 мл, що відповідають другому розміру.

Читайте також: Кайфую від віку: Даша Астаф'єва розповіла про сиве волосся та ін'єкції краси.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Своє бажання зробити мамопласику знаменитість пояснювала заявою про те, що хоче "почуватися більш жіночною". До операції Ілона зізнавалася, що у відображенні у дзеркалі "бачить маленьку худорляву дівчинку, яка з кожним роком все більше нагадує старшу сестру доньки, аніж жінку".

"Навіщо я хочу збільшити груди? Відповідь одна: для себе, для свого внутрішнього стану. І це не про впевненість чи про комплекси, гонитву за трендами чи інста-самками, це саме про естетичну насолоду самої себе, про любов до себе, про турботу про себе. Я завжди відверта з вами, мої любі друзі, і хочу надалі бути щирою! Я не боюся хейту чи осуду, це моє життя, моє тіло і мої думки…", - висловлювала свою думку вона напередодні операції.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни