Лайм

Не на часі: Тарас Тополя висловився про новорічні корпоративи і гуляння

Музикант проти гучних свят під час війни

Україна вже вдруге зустрічатиме новорічні свята у стані повномасштабної війни. Попри виклики воєнного стану, заможні українці готуються святкувати Новий рік-2024 у традиційному форматі: з гучними гуляннями і виступами зірок. Новорічні корпоративи - одне з головних джерел доходів багатьох артистів, проте деякі вважають, що пишні святкування наразі не доречні. Серед них – Тарас Тополя і його музична команда.

Свою думку український музикант висловив у програмі "ЖВЛ", розповідаючи про плани свого колективу на новорічну ніч. За словами фронтмена "Антитіл", цьогоріч гурт не виступатиме на Новий рік – вперше за останні кілька років.

Читайте також: Іван Дорн у новорічну ніч виступить перед росіянами на Балі.

Фото: instagram.com/antytila_official

"Ми вирішили, що не на часі гучні корпоративи та якісь гуляння. У нас було багато пропозицій, щоб працювати на Новий рік, але ми вирішили, що цього року це не зовсім доречно", - сказав Тополя.

Тарас додав, що 2024 рік планує зустрічати з дружиною Оленою Тополею і трьома дітьми: синами Романом і Марком та донькою Марією.

"Я планую Новий рік зустрічати в місці, де не буде зв'язку, ми хочемо з сім'єю усамітнитися від усіх десь далеко", - зізнався Тополя, але де саме його родина відпочиватиме, не уточнив.

Фото: instagram.com/tarastopolia

Нещодавно в мережі ширилися плітки, що Тарас Тополя і Alyosha розлучаються, і нібито через проблеми у сім'ї співачка й приїхала в Україну зі США, де разом з дітьми жила останні півтора роки. Олена спростувала ці чутки, хоча й не приховувала, що за кордоном зіткнулася з переживаннями через можливу невірність чоловіка.

"Я намагалася зрозуміти, як людина, у якої поряд було троє дітей та дружина, ви постійно бачитеся, а тут така відокремленість від того, що було і бажання теплоти. Я розуміла, що в якийсь момент, можливо, знайдеться хтось, хто зможе це "опалення" увімкнути. Були переживання з цього приводу", - зізнавалася виконавиця.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

Раніше ексдиректор Софії Ротару розповів, від яких гонорарів у РФ відмовилася співачка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності