Лайм

Арсен Мірзоян, TAYANNA та інші зірки, які брали участь у "Голосі країни", але не перемогли

Програш не завадив їм стати популярними

29 жовтня завершився 13-й сезон шоу "Голос країни", переможцем якого став співак та ветеран війни Михайло Панчишин. Результати суперфіналу не влаштували деяких глядачів, і вони назвали перемогу Панчишина "несправедливою".

Шанувальники 17-річної Христини Старикової переконані, що саме ця учасниця найбільше заслуговувала стати "Голосом країни-2023". Але чи дійсно перемога у вокальному шоу визначає майбутнє артиста? Ось кілька знаменитостей, які вилетіли з проекту, але досягли успіху на сцені.

Читайте також: Де зараз Марія Квітка, яка перемогла на шоу "Голос країни-2022" із піснею на слова Тараса Шевченка.

Тоня Матвієнко

Дочка покійної Ніни Матвієнко брала участь у 1 сезоні українського "Голосу країни". На той момент їй було 30 років, і вона лише розпочинала кар'єру самостійної артистки. На етапі сліпих прослуховувань Тоні Матвієнко не вдалося повернути до себе крісла тренерів, яких збентежив її "народний тембр". Продюсер шоу Костянтин Меладзе вирішив дати співачці другий шанс, і її взяла до своєї команди Руслана Лижичко. У суперфіналі "Голосу" Матвієнко посіла друге місце, поступившись Івану Газері.

"Голос країни" став для артистки гарною підмогою у кар'єрі, і нині вона продовжує свій професійний шлях. У 2023 році Тоня випустила зворушливу пісню-присвяту матері. Трек мав стати привітанням до дня народження, але Ніна Матвієнко не дожила до свого 76-річчя двох днів.

Арсен Мірзоян

Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян теж був учасником 1 сезону "Голос країни" і посів у фіналі 4-е місце. Вокальний проект допоміг Мірзояну зробити музику своєю основною професією: у 2011 році він випустив дебютний альбом і нині має вже 7 платівок.

Серед хітів Мірзояна – "Джеральдіна", "Вінні-Пух", "Ідіоти", "Моя країна". Під час повномасштабної війни співак активно займається волонтерством, виступає перед військовими, а за свою діяльність удостоївся ордену "За заслуги" ІІІ ступеня.

Марія Яремчук

Марія Яремчук брала участь у 2 сезоні шоу "Голос країни" у 2012 році. На сліпих прослуховуваннях дочка знаменитого Назарія Яремчука потрапила до команди Олександра Пономарьова та дійшла до фіналу, де посіла 4-те місце. Після вокального проекту кар'єра молодої співачки пішла вгору, і у 2014 році вона стала представницею України на "Євробаченні". У фіналі міжнародного конкурсу співачка набрала 113 балів та посіла 6-е місце з піснею "Тік-так".

У 2018 році Марія Яремчук оголосила, що йде зі сцени. Протягом 5 років вона не випускала нових пісень і не виступала, але у 2022 році повернулася до роботи та навіть взяла участь в українському попурі на "Євробаченні-2023" у Ліверпулі.

Читайте також: Що стало зі співачкою Оксаною Мухою - переможницею "Голосу країни", яка боролася із раком.

Тетяна Решетняк

Тетяна Решетняк, відома під сценічним псевдонімом TAYANNA, двічі брала участь у шоу "Голос країни". У 4 сезоні (2014) співачка не пройшла етап сліпих прослуховувань з піснею "Одинокая", але наступного року їй вдалося повернути три крісла наставників з хітом "Край, мій рідний край". У команді Потапа співачка дійшла до фіналу, але поступилася перемогою Антону Копитіну.

Нині TAYANNA продовжує свою співочу кар'єру, а у її творчому арсеналі безліч хітів - "Фантастична жінка", "Шкода", "Тримай мене", "Як плакала вона", "Ейфорія".

Віра Кекелія

Віра Кекелія була учасницею гурту "А.Р.М.І.Я." та будувала кар'єру співачки ще до участі у 7 сезоні шоу "Голос країни" (2017), але саме вокальний проект став поштовхом для її популярності. Зайнявши у суперфіналі 2-е місце у команді Сергія Бабкіна, Віра розпочала сольну співочу кар'єру, а також стала учасницею "Жіночого кварталу".

Після "Голосу країни" Віра Кекелія випустила кілька хітів, включаючи російськомовну пісню "Похожи" та трек "Люби мене" українською мовою.

Читайте також: Куди зникла співачка Еліна Іващенко: переможниця "Х-Фактора" працює на круїзному лайнері.

Анна Трінчер

До участі у 8 сезоні шоу "Голос країни" (2018) Анна Трінчер вже встигла здобути популярність як учасниця проекту "Голос. Діти" та актриса серіалу "Школа". Вокальний проект став для неї черговим ривком, і в команді Джамали співачка дійшла до суперфіналу.

Хоча Анна Трінчер посіла на "Голос країни-2018" лише 3 місце, після проекту вона продовжила кар'єру. Нині багато пісень Анни стали популярними, включаючи дует із Позитивом "Який ти козак".

Андрій Хайат

Андрій Хайат - ще один артист, який хоч і не переміг на "Голосі країни", все ж таки з розумом використав свою медійність. У 2019 році артист пройшов етап сліпих прослуховувань та потрапив до команди Тіни Кароль. Йому вдалося дійти до фіналу проекту, де він посів третє місце.

Після участі у "Голосі країни" Хайат брав участь у національному відборі на "Євробачення-2019" з піснею "Ever", але не потрапив у фінал. Це не завадило йому випустити дебютний альбом та ще раз спробувати своє щастя у відборі 2020 року. Там із піснею "Call for love" він посів друге місце у фіналі, поступившись перемогою гурту Go_A.

На сьогоднішній день у співака вже два альбоми, він продовжує працювати, випускає кліпи та нові треки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків