Лайм

Була бронь від Мінкульту: Євген Клопотенко висловився щодо можливої мобілізації

Кулінар пояснив, чому не захищає країну

Євген Клопотенко, який нещодавно розкрив інтригу свого "весілля", висловився на тему можливої мобілізації. Кулінар розповів, що до кінця 2022 року його не могли призвати на військову службу, проте зараз він може отримати повістку.

В інтерв'ю для YouTube-проекту ТСН.ua "Наодинці" шеф-кухар зізнався, що мав "бронь" від Міністерства культури України. Наразі відстрочки від призову у Клопотенка немає, і будь-якої миті його можуть мобілізувати. При цьому податися на фронт Євген не боїться, адже переконаний, що буде військовим кухарем.

Читайте також: Я стою на обліку: MELOVIN чесно зізнався, чому не пішов захищати країну.

Фото: instagram.com/klopotenko

"У мене була бронь від Мінкульту до кінця минулого року. Зараз у мене немає броні, нічого такого, ніяких поблажок. Я не боюся отримати повістку. Я чого я маю боятися? Якщо мені прийде повістка, я думаю, що мене точно оформлять кухарем. Тут у мене питань немає. Кухарем кудись відправлять", - вважає він.

Також Євген пояснив, чому, на його думку, медійних українців не призивають на службу або повертають в тил після мобілізації.

"Я знаю, що дуже багато медійних особистостей, їх просто з армії забрали, бо вони можуть бути ефективними також тут. Не кожна людина може бути ефективною в тилу, і не кожна може бути ефективною на фронті. Я вважаю, те, що я роблю - це великі культурні речі. Я можу бути супер ефективним, і я це показую щодня і роблю це своїми діями", - висловився кулінар.

Читайте також: У холодний піт кидає: Тарас Тополя у резерві прокоментував можливість повернення на фронт.

"Але якщо треба буде йти мені на фронт, і хтось вирішить, що я буду там кращим і ефективнішим, то я... Ну які варіанти? Чого боятися? Ти коли боїшся постійно, люди бояться... Треба розуміти, що це питання... Ну немає такого: хто повинен бути на фронті, а хто не повинен бути на фронті. Хто це держава вирішує чи не держава. Або людина, яка видає повістки. Це питання завжди відкрите. Через те, що воно відкрите немає одного рішення. Боюся я повістки? Ні. Я про неї думаю? Ні. Чи буде вона? Ну якщо буде, будемо дивитися, що далі робити", - резюмував Євген Клопотенко.

Фото: instagram.com/klopotenko

Раніше щодо можливої мобілізації висловився комедійний актор, чоловік співачки MamaRika Сергій Середа.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля