Лайм

Дружина хворого Брюса Вілліса показала фото з актором у 16-ту річницю їхніх стосунків

Пара виховує двох спільних доньок

Актор Брюс Вілліс та модель Емма Гемінг відсвяткували 16-ту річницю стосунків. Дружина 68-річного зірки "Міцного горішка", хворого на складну форму деменції, привітала коханого романтичними світлинами з сімейного архіву.

На особистій сторінці в Instagram вона опублікувала дві фотографії, де вони з чоловіком позують на тлі тропічної зелені. На першому фото Емма ніжно цілує коханого, сильно притискаючись до нього, на другому ніжність до дружини проявляє Брюс. "16 років з цим особливим чоловіком. Моє кохання та обожнювання до нього лише зростає", - тепло підписала знімки 45-річна дружина Вілліса.

Читайте також: Тяжко і йому, і родині: дружина Брюса Вілліса розповіла про життя з хворим на деменцію актором.

Фото: instagram.com/emmahemingwillis

Шанувальники сім'ї з усіх куточків світу у коментарях залишили понад тисячу привітань та теплих побажань. Також підписники не перестають захоплюватися силою та великим люблячим серцем Емми.

"Емма, я не знаю, чи зможете ви прочитати це з такою кількістю коментарів, але я хочу, щоб ви знали, що ви надихаєте мене. Я медсестра і доглядальниця, і я дивлюся на вашу силу у важких ситуаціях і бачу ваше кохання до Брюса та вашої родини. Дякую вам за це";

"Я відчуваю до вас величезну повагу та захоплення. Ви інформували суспільство і одночасно захищали Брюса. Ви розповідали нам про його стан, одночасно справляючись із процесом догляду за ним. Надсилаю обійми";

"Наше захоплення вами і тим, що ви так дбаєте про нього!";

"Щасливого ювілею вам обом. Я бажаю вам і вашій прекрасній родині в новому році більше спогадів, життя в моменті та великих чудес";

"Посилаю вам молитви, Емма. Брюс - чудовий актор, і я впевнена, що він також чудова людина - всі його люблять. Залишайтеся сильними для нього. Кохання перемагає!".

Фото: instagram.com/emmahemingwillis

Емма Гемінг - друга дружина "Міцного горішка". Пара одружилася 21 березня 2009 року після 15 місяців стосунків. Модель, яка молодша за актора на 23 роки, народила йому доньок Мейбл (11 років) та Евелін (9 років).

Брюс Вілліс та Емма Гемінг з дітьми Фото: instagram.com/brucewillisbw

До цього Брюс Вілліс був одружений з акторкою Демі Мур. Вони були в шлюбі з 1987 по 1998 рік і народили трьох доньок: Румер (35 років), Скаут (32 роки) і Таллулу (29 років). Після розлучення Брюс і Демі зберегли дружні стосунки.

Брюс Вілліс та Демі Мур Фото: instagram.com/buuski

Нагадаємо, про те, що Брюс Вілліс хворий на лобно-скроневу деменцію його сім'я розкрила на початку 2023 року. Це дегенеративне захворювання мозку є невиліковним, поступово прогресує та впливає на всі аспекти життя актора.

З того часу його дружина, діти та друзі діляться новинами про погіршення стану кінозірки. У жовтні друг Брюса Вілліса розповів, що навички мовлення йому більше недоступні. Зірка "Міцного горішка" вже не може говорити, але все ще впізнає своїх знайомих.

Раніше сім'я Брюса Вілліса показала, як зараз виглядає невиліковно хворий актор.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська відвідала Белград: подробиці візиту та образ першої леді

Зеленська разом із Кулебою відправилася з робочою поїздкою у Белград - яка ціль візиту та як виглядала перша леді

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil висловилися про 3 місце на Євробаченні 2024 - артистки подякували шанувальникам за підтримку