Лайм

Втрачає величезні кошти: зрадниця Анна Асті в РФ поплатилася за участь у "голій вечірці"

Співачка з Черкас влаштувала шабаш з росіянами, які підтримують геноцид українців

Однією з учасниць "голої вечірки" Насті Івлєєвої у московському клубі "Мутабор" була Анна Асті. Уродженка України, яка зрадила рідну країну та поїхала в Росію жити і заробляти криваві рублі, поплатилася за свою відданість країні-терористці. Концерти зрадниці в РФ скасовують, через що вона втрачає величезні кошти.

Як пишуть російські ЗМІ, колишня учасниця дуету Artik&Asti запланувала новорічний корпоратив в одному з елітних клубів Москви. Проте після її виступу на скандальній вечірці організатори концерту шукають їй заміну. Під загрозою зриву й інший виступ Анни Асті у РФ. Через скасування одного її концерту у новорічну ніч, зрадниця втратила близько 70 тисяч доларів.

Читайте також: Кадиров вигадав покарання для російських зірок, які брали участь у "голій вечірці" Івлєєвої.

Анна Асті та Настя Івлєєва на "голій вечірці" Фото: instagram.com/anya_asti_fan

Зазначимо, що Анна Асті – не єдина артистка, чиї концерти в Росії скасовують після ганебної вечірки. В аналогічній ситуації опинилися путіністи Філіп Кіркоров, Діма Білан, Микола Басков, а також зрадниця України співачка Лоліта.

Прихильники путінського режиму записали жалюгідні вибачення, але це їм не допомогло. Кіркоров у своє виправдання сказав, що "зайшов не в ті двері", Лоліта заявила, що "йшла на арт-виставу", а Білан - "заглянув на арт-виставку".

Читайте також: Зайшов не в ті двері: Полякова потролила путініста Кіркорова, який виправдовується за "голу вечірку".

Івлєєва та Кіркоров Фото: instagram.com/star_novosty

Нагадаємо, Анна Асті (справжнє ім'я – Анна Дзюба) повномасштабне вторгнення Росії зустріла в Україні. Співачка разом зі своїм чоловіком-росіянином ховалася у бомбосховищі від російських ракет, проте вже невдовзі виїхала до країни-агресорки.

Після переїзду до РФ зрадниця стала випускати нові російськомовні пісні для своїх російських шанувальників, вдаючи при цьому, що в Україні ніякої війни немає. У травні 2023 року її назвали "співачкою року" в Росії, а в жовтні Дзюба отримала російське громадянство і тепер сплачує податки, тим самим спонсорує війну в рідній країні.

Фото: instagram.com/anya_asti_fan

Дізнайтеся також, що сталося зі співаком-зрадником Мішею Марвіним - рідним братом TAYANNA, який вибрав Росію.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту