Лайм

Це робота артиста: Melovin похвалив Полякову за виступ на скандальному весіллі експрокурора

Музикант пояснив, чому не варто поспішати з критикою

Восени цього року Оля Полякова виступила на пишному весіллі експрокурора Ростислава Ільницького та колишньої співробітниці Держбюро розслідувань Роксолани Москви. Через участь у заході артистку та інших її колег розкритикували користувачі мережі, і згодом співачка відповіла на хейт у свій бік та заявила, що "заробляє гроші чесно".

На захист Полякової став і виконавець MELOVIN. Під час інтерв'ю Аліні Доротюк він прокоментував цю тему та заступився за артистів, які брали участь не лише в скандальному львівському гулянні, а й в інших масштабних заходах під час війни.

Читайте також: Скільки коштують виступи українських зірок на корпоративах: ЗМІ назвали найбільші гонорари.

Оля Полякова, MELOVIN (Костянтин Бочаров)Фото: instagram

Зокрема, Костянтин заявив, що Полякова та її колеги "молодці, що продовжують працювати", адже таким чином вони мають змогу не лише утримувати свою команду, але й донатити на українську армію. Також музикант закликав юзерів добре подумати перед тим, як лити хейт на чиюсь адресу.

"Молодець, що виступила. Вона не п**дить ці гроші, ці гроші їй дають ті люди, які її запрошують. Молодці, що вони працюють. Молодець Оля Полякова, що поїхала і виступила. Там ще був і Дзідзьо, і Пономарьов, але Полякова стала червоною ганчіркою. Вона має в когось питати, як утримувати свою команду і свою сім'ю? Вона має питати, як їй це робити? Вона в Україні, вона сидить в Україні і де їй працювати?" - поцікавився Бочаров.

"За кордон їдеш — зрадник, на корпоратив їдеш — зрадник. Одумайтеся, люди. Це робота. Це робота артиста. А ви знаєте, скільки вони донатять? Ми завжди ліземо або в чуже ліжко, або в чужі гроші. Але це відбувається не через щастя, а через нещастя і стадію виживання", - також зауважив він.

Читайте на тему: Гуляє вся Україна: дружина Решетніка прокоментувала його поведінку після скандального весілля.

Весілля провели 7-8 жовтня у п’ятизірковому закладі Emily Resort. Особливістю свята став двометровий торт, вартістю близько 100 тис. грнФото: Lviv.Media

Нагадаємо, весілля Ільницького та Москви відбулося на початку жовтня у Львові. Серед запрошених зірок були ведучий Григорій Решетнік, Оля Полякова, Олександр Пономарьов та DZIDZIO. Найбільше критики чомусь дісталося саме Поляковій, і вона одна з перших відреагувала на закиди з боку обурених людей.

Пізніше продюсер артистки Михайло Ясинський розсекретив суму, яку вона заробила завдяки виступу на масштабному гулянні. У інтерв'ю Славі Дьоміну чоловік сказав, що це цифра більше ніж 10 тисяч доларів, але менше ніж 25 тис. Ясинський наголосив, що значна частина цих коштів пішла на утримання команди та фонд виконавиці.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації