Лайм

Уже зовсім дорослі: Олег Скрипка показав, як виглядають його сини Роман та Устим

Чоловік вперше за довгий час виклав у мережу знімки з родиною

Олег Скрипка, який відомий своїми скандальними заявами, є багатодітним батьком. Він виховує чотирьох дітей, і нещодавно поділився у мережі сімейними кадрами з дорослими синами.

Так, на своїй сторінці в Instagram артист оприлюднив фото, на яких позував з нащадками. Роман – старший син співака, йому 18 років, і за зростом він вже встиг обігнати свого зіркого батька. Устим – молодший син, йому 16 років.

Читайте на тему: Нова скандальна заява: Олег Скрипка сказав, що фемінізм зупиняє популяцію людей.

Олег Скрипка з сином РоманомФото: instagram.com/o.skrypka

сини співака Роман і УстимФото: instagram.com/o.skrypka

Окрім синів, Скрипка виховує і двох доньок: Олесю (2010 року народження) і Зоряну (2012 року народження). Дітей музикантові народила його дружина Наталія Сидь, з якою він одружився ще у 1997-му році.

Раніше Скрипка розповідав, що його нащадки є дуже творчими особистостями. Зокрема, всі вони вміють грати на музичних інструментах, а доньки Олеся та Зоряна гарно малюють. Устим, як відомо, захоплюється музикою і гарно співає. За словами артиста, молодший син не просить у нього про допомогу, бо сам хоче досягнути успіху у творчості. Юнак вже навіть почав заробляти перші гроші на піснях. Що стосується старшого сина Романа, то він уже не живе з батьками.

Читайте також: Ненавиджу жінок і світ: Олег Скрипка після скандальних заяв поскаржився на скасування концертів.

Олег Скрипка разом з дружиною виховує 4-х дітейФото: instagram.com/o.skrypka

Шлюб із Наталею є другим для виконавця, оскільки раніше він був в офіційних стосунках з француженкою Марі Рібо. Разом колишні закохані прожили сім років. Познайомились вони, коли українець приїхав до чужої країни ще на початку 1990-х років. Після повернення на Батьківщину музикант познайомився зі своєю майбутньою дружиною Наталею.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину