Лайм

Валерій Залужний привітав українців з Новим роком-2024 та показав святкове фото з дружиною

Користувачі мережі теж поділилися побажаннями

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний з нагоди Нового року-2024 оприлюднив у мережі фото зі своєю дружиною Оленою. Пара позувала в обіймах один одного на тлі святкової ялинки.

Відповідний кадр з'явився на сторінці генерала у Facebook. "З Новим роком!" - йдеться у підписі до знімку.

Читайте також: Нехай Всесвіт нас почує: як зірки привітали українців з Новим роком-2024.

Валерій Залужний з дружиною ОленоюФото: facebook.com/vzaluzhnyi

У коментарях юзери приєдналися до привітань і залишили під публікацією теплі привітання для родини. Ось деякі коментарі користувачів мережі: "Вітаю із Новим роком, пане генерал! Разом і до перемоги!", "Божого благословення родині та країні у новому році", "Щирі вітання з Новим роком! Всіх благ, здійснення мрій та задумів, головне - скорішої перемоги!".

Раніше Залужний поділився іншим сімейним кадром з дружиною, а саме 21 листопада - в День десантно-штурмових військ. Тоді вони позували в однакових вбраннях бордового кольору на тлі прапора України. У підписі до фото чоловік привітав десантників зі святом.

Фото: facebook.com/vzaluzhnyi

Про родину Валерія Залужного відомо не так багато. До початку повномасштабного російського вторгнення в Україну його дружина обіймала посаду фінансистки. Пара виховує двох доньок: старша обрала напрямок військової справи і наразі служить у Київському гарнізоні, а молодша - студентка медичного університету.

Читайте на тему: Яким буде 2024 рік для вашого знаку Зодіаку: гороскоп на 12 місяців.

В інтерв'ю Дмитру Комарову Залужний розповідав, що після початку російсько-української війни зустрічі з близькими - справжня рідкість. "Сім'я мене з 2014 року майже не бачила. Влітку, у липні 2014 року, я поїхав. Повернувся через три місяці на два тижні. Знову поїхав. Повернувся через дев'ять місяців. Вони мене не бачили", - ділився він.

У ті рідкісні випадки, коли чоловік говорить про свою дружину у соцмережах, то робить він це з великою повагою, любов'ю та ніжністю. Наприклад, у день народження Олени Залужної генерал присвятив їй зворушливий пост та поділився архівним фото.

Фото: facebook.com/vzaluzhnyi

Нагадаємо, Валерій Залужний є головнокомандувачем Збройних сил України з 27 липня 2021 року. 23 травня 2022 увійшов до списку 100 найвпливовіших людей 2022 за версією журналу Time. У жовтні 2022 року увійшов до списку 25 найвпливовіших українських військових від НВ. Народився в Новоград-Волинському (нині Звягель) в родині військовослужбовців. Про кар’єру військового мріяв з дитинства.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також