Лайм

Зараз мої реалії - не творчість: Козловський показав архівні фото на честь 20-річчя музичної кар'єри

Як співак виглядав на початку творчого шляху

Співак Віталій Козловський, якого влітку 2023 року призвали на військову службу, показав, який вигляд мав 20 років тому, коли розпочинав свій шлях в українському шоу-бізнесі. Стартом його музичної кар'єри став телепроект "Шанс", який він виграв у 2003 році.

З нагоди 20-річчя свого творчого шляху виконавець та військовослужбовець опублікував в Instagram серію архівних фото та розповів, як він змінився. Віталій зазначив, що музика завжди займала головне місце в його житті, проте нині творчість відійшла на другий план.

Читайте також: Не знаю, чи він воює: Рудницька засумнівалася у Козловському, який "виставляє фото у формі".

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Рівно 20! років тому почався мій музичний шлях. І саме музика займала головну роль у моєму житті! Сьогодні я роблю зовсім не те, що мені подобається. Я ніколи цього не хотів і ніколи не міг подумати, що все так обернеться... Не тільки для мене, а для нас усіх. Зараз мої реалії – не творчість. А терпіння, боротьба та допомога, - написав Козловський. - Дякую долі за всіх і за все. Вірю у краще!".

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

На фотографіях з особистого архіву Козловський зображений з довгим волоссям та бородою-еспаньолкою, яка довгий час була "фішкою" співака. Співак-початківець позував з Наталією Могилевською, Ольгою Сумською та з шоу-балетом.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Першими хітами Віталія Козловського були "Холодна ніч", "Небо плаче", "Пінаколада", "Краса розлуки", "Знєш" та багато інших, які зробили його популярним. Після припинення співпраці з Ігорем Кондратюком у 2012 році співак не може виконувати ці пісні. Ранній репертуар співака належить його колишньому продюсерові.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Однак після розірвання контракту Віталій продовжував співати на концертах свої старі хіти, порушуючи таким чином авторські права, за що тепер винен Кондратюку велику суму грошей. Конфлікт між артистом та його колишнім наставником триває досі.

Читайте також: Ваша мета – мене знищувати: Козловський відреагував на відмову Кондратюка підписати мирову.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Нагадаємо, Віталій Козловський отримав повістку влітку 2023 року. Співак мобілізувався, пройшов навчання на полігоні та доєднався до Національної Гвардії України. Через три місяці артист повідомив, що більше не є нацгвардійцем. Багато хто тоді подумав, що Козловський повернувся до своєї музичної кар'єри. Але його представниця запевнила, що Віталій залишається діючим військовим та продовжує служити.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

У жовтні Козловський заявив, що його перевели до іншого підрозділу і зараз його служба проходить у Києві. Інших подробиць він не повідомив, оскільки це "військова таємниця".

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Раніше Віталій Козловський розповів про знущання під час військової підготовки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації