Лайм

Хто з зірок став батьками у 2023 році: стало більше багатодітних родин

У чиєму зірковому домі звучить дитячий сміх

Цього року багато українських зірок стали батьками. Хтось вперше відчув щастя батьківства або материнства, а хтось поповнив свою сім'ю другою або навіть третьою дитиною. Підбиваючи підсумки 2023 року, theLime згадує, хто із знаменитостей наважився подарувати нове життя попри повномасштабну війну.

Читайте також: Хто з українських зірок мріяв усиновити сироту під час війни і кому це вже вдалося.

Алла Костромічова

Українська супермодель у 2023 році стала мамою вдруге. Суддя шоу "Топ-модель по-українськи" народила доньку, яку батьки назвали Авророю. Дівчинка з'явилося на світ наприкінці червня. У Алли Костромічової та її чоловіка італійця Джейсона Капоне також підростає 8-річний син Сальваторе.

Фото: instagram.com/alla

ONUKA

Вокалістка гурту ONUKA (справжнє ім'я - Ната Жижченко) теж відчула радість материнства вдруге. У липні співачка, яка була переконаною чайлдфрі, народила доньку Ліну. Дівчинку назвали на честь української поетеси Ліни Костенко. У сім'ї виконавиці та музиканта Євгена Філатова (The Maneken) також є старша дитина – син Саша, якому три роки.

Фото: instagram.com/onukaofficial

Олександр Зінченко і Влада Седан

Захисник англійського "Арсеналу" та збірної України Олександр Зінченко та його дружина Влада Седан стали батьками вдруге. У пари 2 серпня народилася донька Лея – це вже друга дівчинка у молодій сім'ї.

Фото: instagram.com/v.lada_sedan

Євгенія Емеральд

Військова та поліцейська Євгенія Емеральд, яка заявила, що стала жертвою домашнього насильства, народила другу доньку Афіну. Зараз "Жанна д'Арк" у суді відстоює свою гідність та безпеку дитини.

Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

Ivan NAVI

Ivan NAVI рідко ділиться подробицями особистого життя з шанувальниками, тому у серпні 2023-го для них стало шоком, що співак вперше став батьком. Свого первістка артист назвав Дарієм.

Фото: instagram.com/ivan_naviofficial

Олександра Шульгіна

Переможниця першого сезону шоу "Холостяк" у жовтні цього року народила другу доньку. Дівчинка, як і перша її дитина, з'явилася на світ у США. Крихітку назвали Аспен.

Фото: .instagram.com/alessandra_shulgina

Макс Чмерковський

Герой першого українського "Холостяка" Макс Чмерковський та його дружина Пета Маргатройд стали батьками 18 червня. У них народився син Ріо Джон. Для пари танцюристів хлопчик став другою дитиною – сім'я виховує старшого сина Шая Олександра.

Читайте також: Рія, Лаура, Емілія та інші незвичні імена, які українські зірки дали своїм дітям.

Фото: instagram.com/maksimc

Олексій Тригубенко

Фіналіст першого сезону шоу "Холостяк" з Ксенією Мішиною став батьком уперше. У чоловіка народився син Марк. Ця новина стала сюрпризом для багатьох, оскільки Тригубенко не показував свою обраницю і не ділився подробицями особистого життя у соцмережах.

Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Саша Бо

Блогерка Саша Бо (Олександра Тарнавська) у 2023 році стала багатодітною мамою. 21 листопада вона народила доньку, якій дали ім'я Віра. Батько дівчинки - стоматолог Платон Тарнавський, за якого блогерка вийшла заміж у вересні минулого року. Також вона має двох синів – Данила і Євгена – від попереднього шлюбу з блогером Ігорем Пустовітом, з яким зі скандалом розлучилася у 2021 році.

Фото: instagram.com/sashaabo

Світлана Тарабарова

Третя дитина з'явилася й у сім'ї Світлани Тарабарової. У квітні 2023 року співачка народила дівчинку, яку разом із чоловіком вирішила назвати Поліною. Також артистка має двох старших дітей: сина Івана, який народився у вересні 2018 року, і доньку Марію, яка з'явилася на світ у вересні 2020 року. Виконавиця у шлюбі з Олексієм Бондарем, за якого вийшла заміж у жовтні 2016 року.

Фото: instagram.com/tarabarova

Таня Парфільєва

Блогерка Таня Парфільєва та її чоловік бізнесмен Іван Кришталь влітку цього року вперше стали батьками. У пари народився хлопчик, якого назвали Олександром.

Фото: instagram.com/tanyaparfileva

Читайте також у нашому матеріалі, хто із зірок розлучився і знайшов нове кохання під час війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil