Лайм

Міка Ньютон повернулася в Україну із США: під враженням від обстрілів співачка звернулася до світу

Зірка живе в Америці з 2011 року

Виконавиця Міка Ньютон вже тривалий час мешкає в США, проте напередодні Нового року приїхала до рідної країни. Разом із чоловіком Крісом вона була тут 28-го грудня, а вже наступного дня Росія здійснила масовану ракетну атаку по містах, те ж саме відбулося і сьогодні, 2 січня.

Під враженням від обстрілів співачка прокоментувала злочини громадян РФ по відношенню до нашої країни. Вона висловилася про масштабні сирени, вибухи та трагедії, які приносять росіяни. "З Новим роком з України. Ми приїхали 28 грудня і вже 29-го по Україні було випущено понад 150 ракет… У мене немає слів, щоб усе описати… Сирени, звуки, вибухи", - написала Ньютон в Instagram-stories.

Читайте також: Лихо не оминуло: Ілона Гвоздьова показала, як її житло постраждало внаслідок ракетної атаки.

Фото: instagram.com/stories/mikanewton

Знаменитість додала, що відчуває біль за всіх українців, і не може спокійно прийняти той факт, що світ практично нічого не робить для того, аби допомогти припинити це повномасштабне жахіття довжиною майже у два роки. "Україні потрібна допомога, і якомога швидше", - наголосила вона.

Фото: instagram.com/stories/mikanewton

Фото: instagram.com/stories/mikanewton

Також артистка оприлюднила наслідки атаки 2 січня і закликала світ об'єднатися - почати діяти всім разом, щоб зупинити кремлівського диктатора та його прислужників. "Ви не хочете цього пережити… Повірте мені. Ми повинні об’єднатися і щось із цим зробити… Ваша країна може бути наступною", - звернулася до світу зірка.

Читайте на тему: "Королева ДНР" Андрієвська ледь не загинула під час удару по готелю в окупованому Донецьку.

Фото: instagram.com/stories/mikanewton

Про приїзд в Україну Міка Ньютон повідомила ще на початку минулого місяця. Тоді вона в соцмережах розповідала, що ця поїздка буде першою за довгий час, і що компанію їй складе її обранець Кріс. До Америки відома українка перебралася ще у 2011 році, а у 2018-му вийшла там заміж. Сама виконавиця родом із міста Бурштин (Івано-Франківська область).

У своєму блозі Оксана Грицай (справжнє ім’я артистки) демонструє підтримку рідній країні, продовжує випускати пісні англійською, а також раніше вона ділилася подробицями боротьби з важкою хворобою.

Нагадаємо, співачка поборола рак яєчника, який проявився у неї слабкістю, втомою, сонливістю, сильним здуттям живота. На УЗД обстеженні лікарі виявили кісту, аналіз гістології показав її злоякісну природу. Після кількох операцій та тривалого періоду лікування 37-річній жінці вдалося здолати недуг. Пізніше вона заявила, що мріє стати мамою.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представника Нідерландів на "Євробаченні-2024" Йоста Кляйна відсторонено від генеральної репетиції перед фіналом, де журі виставляли оцінки

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні