RU  UA

Дізнатися

У США 71-річний герой "Холостяка" одружився з 70-річною переможницею шоу: фото

Романтичне реаліті завершилося якнайкраще

У листопаді в США завершився перший сезон проекту "Золотий холостяк", героєм якого став 72-річний Джеррі Тернер, а учасницями – жінки старшого віку. Видання Variety повідомило, що тепер Тернер і 70-річна переможниця Тереза Ніст одружилися.

Читайте також: Григорій Решетнік натякнув, хто може стати наступним "Холостяком" і коли знімуть новий сезон.

Фото: Disney

Пара заручилася у фіналі проекту, який знімали у серпні протягом чотирьох тижнів. Вже на початку січня в Каліфорнії вони зіграли весілля, яке транслювалося у прямому ефірі на каналі ABC.

"У нас однакова глибока любов до сім'ї. У нас є так багато любові, якою ми можемо поділитися, і тепер ще більше людей, з якими ми можемо нею поділитися, - сказала 70-річна Ніст у весільній клятві. - Я обіцяю бути твоїм спокоєм під час бурі, втішати тебе, коли тобі сумно, сміятися разом з тобою, коли ти щасливий, і залишатися з тобою протягом усього життя — але, перш за все, веселитися та отримувати задоволення весь той час, який у нас залишився на цій Землі. Я люблю тебе всім серцем і не можу дочекатися, щоб стати твоєю дружиною".

Фото: https://www.instagram.com/justjared/

Зі сльозами на очах 72-річний наречений промовив свою обітницю, зворушивши наречену та гостей церемонії.

Читайте також: Актриса Вікторія Варлей повідомила про вагітність: учасниця "Холостяка-12" вже на 6 місяці.

"Рука Бога та вітри долі визначили цей момент. Від нашого першого ковтка шоколадного коктейлю до останнього ковтка костаріканської кави я зрозумів, що ти та жінка, без якої я не можу жити. Я дізнався, що ти заспокоюєш мене дотиком своєї руки. Я дізнався, що ти змушуєш мене сміятися легким жартом давно втраченого друга... Я дізнався, що ти сильна і незалежна жінка, і твоя сила приносить мені радість. Ти - любов, яка прийшла тихо і без попередження. Ти була щирою. Тереза, у тебе є моє серце, а в мене твоє".

Фото: https://www.instagram.com/justjared/

70-річну наречену до вівтаря провів її син, шестеро онуків служили молодшими шаферами та підносили обручки, а подружками нареченої були дочка, невістка і троє онучок. Шафером нареченого був його зять, а дві онуки – молодшими подружками нареченої.

Окрім сім'ї молодят на церемонії були присутні багато учасниць "Золотого холостяка", у тому числі Леслі Фіма, яка посіла друге місце.

Фото: https://www.instagram.com/hollywoodlife/

Чоловік та дружина познайомилися на проекті лише 5 місяців тому, але ніхто з них не захотів тягнути з весіллям. У США шоу "Золотий холостяк" мало величезну популярність, а фінал зібрав біля екранів понад 6 млн глядачів - найбільшу аудиторію серед усіх епізодів франшизи "Холостяк".

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодиака, которые являются лицемерами и говорят за спиной - в списке оказались Близнецы, Весы и Скорпионы

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Что известно об украинском актере Максиме Самчике, который сыграл Максима Куца в сериале "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хэйли Джейд Скотт вышла замуж за своего избранника Эвана МакКлинтока - как выглядели молодожены, какой была свадьба