RU  UA

Дізнатися

Надія Матвєєва розповіла про можливість шлюбу зі своїм молодшим на 20 років коханим

Знаменитість поділилася особистим

Надія Матвєєва живе з чоловіком, який молодший за неї на 20 років. Особистість обранця 55-річна телеведуча не розкриває, а також не ділиться спільними знімками у соцмережах. Відомо, що пара разом вже понад два роки, але офіційно стосунки не оформляла. Знаменитість розповіла, чи була вже пропозиція від коханого та чи готова вона до шлюбу з молодим бойфрендом.

У програмі "Він Вона Шоу", ведуча зізналася, що коханий говорив про наміри одружитися, але офіційно заміж не кликав. Втім, Надія анітрохи не переживає з цього приводу.

Читайте також: Надія Матвєєва поділилася, як береже кохання у стосунках з чоловіком, який на 20 років молодше.

Фото: instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

"Домовленості в процесі формування, як я відчуваю. Не пропозиція була, а ось таке: "Я відчуваю, що я хочу на тобі одружитися". Ну, оригінальна пропозиція. Ось цей момент був. А потім ми живемо разом, цим насолоджуємося. А ось цього моменту не відбувається. Але я до цього спокійно ставлюсь", - сказала знаменитість.

Матвєєва не проти цивільного шлюбу і вважає, що без офіційного оформлення стосунків набагато легше їх розірвати.

"Що робить шлюб зі стосунками? Підвищує ціну виходу зі стосунків. Скільки б не тривали стосунки, якщо ви неодружені, то легше з цього вийти", - впевнена телеведуча.

Фото: instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

Раніше Матвєєва розповідала, що з молодим чоловіком її познайомили спільні друзі, і той не знав, що Надія – популярна телеведуча. Коли він "навів справки", то дуже здивувався, скільки років його новій знайомій. На той момент чоловік не думав, що надалі у них зав'яжуться стосунки, тому просто зробив комплімент. Не могла уявити, що зустрічатиметься з цим хлопцем й сама Надія, причина – різниця у віці.

"Він не на трохи молодше - 20 років. Я з цим табу жила. У мене було інтерв'ю з Машею Єфросиніною і вона мені сказала: "Так є чоловіки молодші". А я кажу їй: "Це табу". Я вважала, що такі стосунки сенсу не мають, навіщо ці проблеми", - розповідала знаменитість.

Зруйнувавши свій життєвий стереотип, Надія насолоджується стосунками з молодим обранцем і не реагує на хейт, який ллється на неї через велику різницю у віці.

Раніше Надія Матвєєва відповіла на критику, що зіпсувала обличчя пластикою та невдалими процедурами.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность