Лайм

Єфросініна не переживе: блогерка Алхім показала каблучки, що коштують як квартира

Зірка соцмереж не стала уточнювати суму

Блогерка Анна Алхім, з іменем якої пов'язано чимало скандалів, розповіла про особисте життя. Як відомо, після розлучення вона розпочала нові стосунки з чоловіком, особистість якого не поспішає розкривати.

Таємний коханий не шкодує для своєї обраниці коштовних презентів. Багато говорити про справи сердечні Алхім не стала, проте під час розмови з журналісткою Наталією Тур все ж похвалилася подарунками, які отримала від чоловіка. В рамках програми "Тур зірками" для "Люкс ФМ", запис якої відбувся в рамках скандальної виставки художниці Соні Морозюк, Анна показала коштовні каблучки.

Читайте також: Дантес заступився, Трінчер засудила: зірки обговорюють корупційний скандал з нареченим Соні Морозюк.

Анна Алхім показала подарунки від коханогоФото: YouTube

"Це мої найдовші стосунки після розлучення з чоловіком. Так, це каблучки від нього, але це просто каблучки… Я не буду називати їхню вартість, тому що не на часі такі ціни казати. Маша Єфросиніна не переживе", - сказала Алхім, а також зізналася, що якщо продати прикраси, то на виручені кошти можна купити нерухомість.

Згадуючи Єфросиніну у коментарі, Алхім, ймовірно, мала на увазі нещодавній скандал, пов'язаний із нею. Нагадаємо, раніше Марія взяла інтерв'ю у співачки Анни Трінчер. Під час розмови з артисткою ведуча присоромила її за демонстрацію розкішного життя у соцмережах у період повномасштабної війни.

"У нас сирени, все б'ється, вибухає і тут... Porsche! Для мене це було... Ви заробляєте, але тобі не здається, що це занадто, як для показушності? Це робить боляче тим людям, яким нема чого їсти. Немає знеболюючих у лікарнях у людей, яким відрізали кінцівки. Діти сплять у підвалах. Таке зараз життя", - сказала Єфросиніна, звертаючись до виконавиці.

Пізніше ситуацію прокоментував колишній чоловік Трінчер Олександр Волошин. У своєму блозі він назвав ведучу "лицеміркою", оскільки, мовляв, коли вона критикувала співрозмовницю за розкішне життя, то сиділа при цьому у прикрасах від бренду Cartier, які теж коштують немало.

Читайте на тему: Маша з боліт: зірку "Величного століття" критикують за костюм з російського мультфільму.

Євросиніна і ТрінчерФото: YouTube

Згодом подруга та директорка Єфросиніної Ольга Балан пояснила у мережі, що Марія критикувала Анну не за коштовні подарунки під час війни, а за їх демонстрацію. Єфросиніна також висловилася про закиди на свою адресу, зокрема від блогера Волошина.

"Минулого тижня мою фразу "поранені хлопці лежать в лікарнях без знеболення" більшість послідовників професійного маніпулятора перевернули в іронічний дротик - всім страшенно подобалося цим тикати мене, перекручуючи сенси, які були вкладені мною в питання до Ані Трінчер. Але це й підсвітило те, яка кількість людей сьогодні обирає знущатися, висміювати… а, головне, ігнорувати той факт, що в нас реально переповнені лікарні, що реально за кожного з нас зараз гине цвіт нації!" - писала вона у Instagram.

Пізніше Єфросиніну знову підкололи за коштовні прикраси. Цього разу в рамках шоу Леви на джипі, яке виходить на YouTube. Так, один із ведучих сказав: "Я бачу весь випуск твою класну каблучку. Це медичне золото, воно допомагає від бідності".

Єфросиніна у "Левах на джипі"Фото: YouTube

Єфросиніна дещо розгубилася, але згодом зібралася та сказала, що "це не золото, а біжутерія". "Це сучасні українські бренди, я вмію підбирати так, щоб воно мало розкішний вигляд". А ведучий шоу сказав: "Я вмію підбирати так слова…", тим самим ще раз постібавши Марію.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків