Лайм

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розповіли про наслідки своїх невдалих стосунків у минулому

Пара вдруге почала зустрічатися у 2021-му

Дженніфер Лопес та її чоловік Бен Аффлек зізналися, що досі борються з серйозними психологічними наслідками, викликаними їхнім розставанням у 2004-му році. Нагадаємо, тоді закохані скасували весілля та розбіглися, і лише нещодавно знову воз'єдналися після 18-річної розлуки. В серпні цього року вони вже навіть відсвяткували першу річницю законного шлюбу.

Проте наразі обоє мають ПТСР (посттравматичний стресовий розлад), який виник у пари в минулому через ретельну увагу преси до їхнього особистого життя. Про це Дженніфер відверто розповіла в інтерв'ю виданню Variety.

Читайте також: Блогерка Юлія Верба повідомила про заручини з коханим та показала романтичні фото.

Лопес та Аффлек збиралися одружитися ще у 2004-муФото: instagram.com/jlo

Тим не менше співачка зізналася, що на тлі колишніх їхніх стосунків обоє вони стали старшими та мудрішими. "Ми стали мудрішими. Ми також знаємо, що насправді важливо в житті. І це не те, що думають інші люди. Головне – бути вірним собі", - каже виконавиця.

Артистка зазначає, що зараз розуміє, що слід йти за своїм серцем, хоч іноді це може бути непросто: "Як артисти і як просто люди ми повинні слідувати за своїм серцем. Саме тому я роблю те, що комусь може здатися не найкращою ідеєю. Проте я маю це робити, бо так відчуваю".

Перший роман знаменитостей закрутився ще на початку 2000-х під час зйомок у фільмі "Джильї". Після зустрічі на знімальному майданчику обоє закохалися та почали стрімкі стосунки, але їхню ідилію зіпсували ЗМІ, які переслідували їх та намагалися дізнатися ексклюзив про особисте життя зірок. Саме через нав'язливу увагу преси та напружену підготовку до грандіозного весілля Дженніфер та Бен вирішили скасувати святкування та розбігтися.

Читайте на тему: Роберт Паттінсон і його вагітна обраниця заручилися: у мережі з'явилися фотодокази.

Пара відновила стосунки у 2021-муФото: Getty Images

Після розриву обоє були у нових стосунках. Лопес вийшла заміж за Марка Ентоні і народила від нього двійнят - сина Макса та дочку Еммі. Аффлек має трьох дітей від своєї колишньої дружини Дженніфер Гарнер. Разом ексзакохані виховують 18-річну Вайолет, 14-річну Серу та 11-річного Сема. У шлюбі з Гарнер Аффлек був з 2005 по 2018 роки.

У 2021 році стало відомо, що Лопес і Аффлек відновили стосунки, і з того моменту преса знову почала уважно слідкувати за їхніми таємними побаченнями. Вже наступного року закохані зіграли весілля у Лас-Вегасі.

"Чудово те, що ці відчуття сильно відрізняються від того, що було багато років тому… У них більше вдячності та ніжності, – коментувала стосунки з Беном Лопес. – Коли ти знаходиш когось, і ти дійсно любиш його, і у тебе з'являється другий шанс… Це рідкісна, дорогоцінна річ, і ми не сприймаємо її як належне".

Офіційно закохані одружилися у 2022-муФото: Getty Images

Для довідки: ПТСР - це своєрідна спроба організму пережити загрозливу, інколи небезпечну для життя ситуацію. Реакції викликані не порушенням (несправністю), а саме "здоров'ям", тобто це звичайна і доцільна відповідь організму на ризиковане небезпечне становище. Неврологи з Університету Утрехта заявляли про те, що пацієнти з посттравматичним стресовим розладом, майже не зважають на фізичний біль.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни