Лайм

Батьки і рідні в Україні: що відомо про Василя Козаря, який став режисером шоу дружини Пєскова

Хореограф-зрадник родом з Мукачево

У Москві відгриміло шоу Тетяни Навки, російської фігуристки і дружини прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова. Творці вистави нахабно використали у своєму дійстві українські пісні, серед яких "Тримай" Христини Соловій. Режисером-постановником видовища на льоду став українець Василь Козар. Танцівниця його балету в Україні прокоментувала вчинок наставника, який вважає публічною зрадою своєї країни.

Аліса Зайцева була однією з артисток танцювального театру Kozar Dance Theatre, який Василь Козар заснував у Києві у 2013 році. На сторінці в Instagram танцівниця зізналася, що хореограф мав найбільший вплив на її розвиток, але зараз для неї цей чоловік - зрадник. Також дівчина показала фото одного з найкращих виступів балету.

Читайте також: Втекла через Європу до Росії: Євген Кот розповів про цинічний вчинок Тетяни Денисової.

Аліса Зайцева була частиною балету Василя Козаря Фото: instagram.com/alisazaitseva

"Для мене це колись була людина, якій я повністю довіряла, була віддана на всі 100%. Як я потрапила до нього в балет (Kozar Dance Theatre), так і була в ньому, доки Вася не поїхав, це була моя сім'я", - поділилася дівчина.

Аліса додала, що коли у 2021 році Козар поїхав до Росії, вона жартома називала його зрадником, але, як виявилося, це правда.

"З початку повномасштабної війни я намагалася його зрозуміти та повірити, що в ньому залишилося щось людяне, - зізналася Зайцева. - Наскільки я знаю, його батьки та рідні в Україні".

Козар та його балет Kozar Dance Theatre співпрацював з Тіною Кароль Фото: Vklybe

Танцівниця розповіла, що Василь Козар родом із західної України, і коли він приїхав до Києва, то ще довгий час розмовляв в столиці українською. Весь колектив Kozar Dance Theatre їздив до хореографа додому на Закарпаття, де його родина зустрічала команду смачним бограчем, пасками і баношем.

"А зараз один хлопець з нашого колективу на передовій, захищає нашу країну та його батьків, а інший обрав бік ворога. І це я вважаю публічною зрадою своєї країни та своєї родини. Вся моя повага та залишки любові розбилися вщент після сьогоднішньої новини. Була людина - немає людини", - додала колишня підопічна хореографа-зрадника.

Аліса Зайцева Фото: instagram.com/alisazaitseva

Нагадаємо, наприкінці грудня - на початку січня путіністка Тетяна Навка представила росіянам своє льодове шоу "Вечори на хуторі" за твором Миколи Гоголя, в якому використала "Щедрик" Миколи Леонтовича, "Тримай" Христини Соловій і "Ніч яка місячна" - всі пісні були перекладені російською.

Шоу Тетяни Навки Фото: instagram.com/navka_show

Дізнайтесь також, які українські пісні росіяни видавали за свої: 6 яскравих прикладів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі