Лайм

Вперше за рік: Маша Єфросиніна показала зворушливе фото з відпустки чоловіка-військовослужбовця

Зірка розповіла, як їхня родина проводить час

Тимуру Хромаєву, чоловіку Маші Єфросиніної, який є військовослужбовцем, вперше за довгий час дали відпустку. Разом з родиною він виїхав за кордон, і ведуча поділилася деякими подробицями воз’єднання їхньої сім’ї.

У Instagram-stories Марія зауважила, що це перша відпустка її обранця за рік. Востаннє всі гуртом вони збиралися ще минулого Нового року. Також зірка соцмереж додала, що наразі не надто активно веде свій блог, аби мати змогу побільше побути з коханою людиною.

Читайте на тему: Вакарчук зустрівся з чоловіком Маші Єфросиніної, який служить у ЗСУ: фото з фронту.

Тимур Хромаєв з сином СашкомФото: instagram.com/stories/mashaefrosinina

"Одна з головних причин мого відпочинку від соціальних мереж на свята - це те, що вперше за рік ми нарешті зібралися всією родиною. Останній раз так було на минулий Новий рік, - написала знаменитість. - Тимуру дали відпустку, і оскільки він військовослужбовець, то має змогу легко перетинати кордон в термін її дії. Весь цей час він витратив на дітей, домашню їжу та сон".

Єфросиніна прокоментувала виїзд чоловіка-військовослужбовця закордонФото: instagram.com/stories/mashaefrosinina

Вступити до лав ЗСУ Тимур Хромаєв вирішив ще у перші місяці повномасштабного вторгнення. Єфросиніна не приховує, що переживає за обранця та ділиться своїми думками стосовно цього у соцмережах. Раніше вона зізнавалася, що у період війни їм довелося пережити чергову кризу у стосунках. Пара навіть обговорювала можливе розлучення.

"Нам дуже з Тимуром важко. Ми розлучаємося кожного разу, як він приходить в відпустку. В перші три дні ми розлучаємося, бо то приходить зовсім інша людина. Але ми 20 разом років, і в нас була криза, коли ми розлучалися на 11-му році шлюбу, і нас зараз це рятує, що ми вже розлучалися раніше", - коментувала Марія цю тему.

Читайте також: Як вгамувати тривогу, коли чоловік на фронті: українська акторка поділилася своїм досвідом.

Маша Єфросиніна і Тимур ХромаєвФото: instagram.com/mashaefrosinina

Втім, як можна побачити в свіжих stories ведучої, схоже, закоханим все ж вдається боротися з труднощами та бути разом попри всі випробування.

Нагадаємо, Єфросиніна та Хромаєв одружилися у 2003 році. Разом вони виховують двох дітей: дочку Нану, яка вчиться за кордоном, та сина Олександра, який наразі живе із мамою ведучої у Польщі. До служби у ЗСУ чоловік зірки займався бізнесом, контролював інвестиційну компанію "Арта". З 30 січня 2015 року по 23 лютого 2021 року був Головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

  • Приносили хабарі, спалили нову автівку: раніше Маша Єфросиніна розповіла, як її чоловік був чиновником.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також