Лайм

Казав, що душа поранена: Марія Бурмака розкрила деталі смерті брата-військового

У чоловіка залишилися дружина та дві доньки

На початку січня Марія Бурмака повідомила про смерть брата, який був учасником бойових дій. Наразі співачка озвучила причину, чому обірвалося життя її рідної людини.

У програмі "ЖВЛ" артистка поділилася, що Святослав Бурмака мав проблеми із серцем: "В нього була ішемічна хвороба серця, як виявилося. Він ніколи не ходив до лікарів. Це вже в довідці написали".

Читайте також: Це є у нас в роду: дружина Андрія Бєднякова вперше розповіла про самогубство рідної сестри.

Святослав БурмакаФото: instagram.com/mariaburmaka

Через кілька годин після смерті Святослава його дружина подзвонила Марії та повідомила страшну звістку. "Йому стало погано. Його везли у швидкій і в нього просто зупинилося серце. Я була у Львові і перше, що зробила, я взяла таксі їхати в Київ, і проплакала всю дорогу, бо я не могла зрозуміти, що взагалі сталося", - каже Бурмака.

Раніше під час розмов із сестрою чоловік зізнавався, що мав душевні переживання, які з’явилися на тлі війни. На вмовляння рідних звернутися до психологів захисник не погоджувався, адже казав, що "всі, хто не був на фронті, не розуміють тих, хто на фронті був".

Під час служби в 143-й артилерійській бригаді Святослав Бурмака отримав поранення і контузію, після чого лікувався кілька тижнів, а потім знову поїхав на фронт.

"Його привезли до військового госпіталю. Він лікувався там три тижні, потім йому дали відпустку. Він мав піти знову показатися лікарям, куди він, звичайно, не пішов. І повернувся назад на фронт. І знову була контузія дуже сильна, і знову його поклали в госпіталь, - ділиться Бурмака. - Його виписали з госпіталя у квітні 2023 року. Мій брат казав: "У мене поранена душа в шматки"".

Читайте на тему: Хвороба давала про себе знати: вдова Віталія Білоножка розповіла про його діагноз та госпіталізацію.

Марія Бурмака з братомФото: 1+1

До лав Збройних сил брат співачки долучився у перші дні повномасштабної війни, захищав Київ від російських загарбників.

"Він пішов до тероборони, його туди не взяли. Він пішов до військкомату, там за тиждень його мобілізували. Досить довгий час ми не знали, він просто не казав. 143-тя бригада артилерійська, ці "піони". Я побачила відео, і не знала, що є така бойова техніка. Він брав участь у боях за Київ", - каже Бурмака.

Нагадаємо, Святослав Бурмака – єдиний рідний брат Марії Бурмаки. Він служив у 43-й Окремій Артилерійській Бригаді імені гетьмана Тараса Трясила. У квітні минулого року чоловіка комісували за станом здоров’я. Захисника поховали на Алеї Слави в Бортничах на одному кладовищі з батьками та бабусею. У нього залишилися дружина та двоє доньок – 14-річна Людмила та 1,5-річна Ксенія.

Святослав Бурмака пішов служити на початку повномасштабної війниФото: 1+1

  • Серце зупинилося: в Одесі раптово помер відомий актор і сценарист Євген Хаїт.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування