Лайм

Чоловік блогерки Аліни Френдій відповів на закиди, що також їздив на Мальдіви разом із Гонковським

Ресторатор та продюсер зробив чітку заяву

У мережі продовжується активне обговорення скандалу з відпочинком Тані Пренткович та її чоловіка Андрія Гонковського на Мальдівах. З блогеркою-мільйонницею відпочивала й інша інфлюенсерка - Аліна Френдій, і у мережі почали припускати, що Петро Заставний, чоловік Аліни, теж міг поїхати за кордон разом з ними.

Ресторатор і продюсер гурту TVORCHI у своєму блозі в Instagram нещодавно публікував фото, що займається будівництвом нових закладів у Тернополі. Однак після бурхливої реакції та появи скандалу в соцмережах Заставний все-таки вирішив відреагувати на чутки про свій відпочинок на Мальдівах.

Читайте також: Треба до психолога: Цимбалюк звернувся до українців, які критикують зірок за відпочинок під час війни.

Аліна Френдій і Петро ЗаставнийФото: instagram

Зокрема, чоловік Аліни Френдій оприлюднив stories, у якому назвав подібні припущення наклепом. Він зауважив, що залишається в Україні і не перетинав кордон. "Зараз про мене поширюється неправдива інформація в інтернеті. Мій єдиний коментар на цю тему: я не перетинав кордон. Перебував і перебуваю в Україні. Усе решта – наклеп", - йдеться у публікації.

Фото: instagram

Нагадаємо, скандал з Танею Пренткович та її цивільним чоловіком Андрієм Гонковським виник кілька днів тому. Тоді у мережі оприлюднили фото блогерки з відпочинку у компанії її обранця. Відомо, що той виїхав раніше до Польщі по дозволу волонтера, і саме це сильно обурило користувачів мережі. Вони почали писати про те, що Андрій скористався цим званням та положенням, аби поїхати на відпочинок з дружиною. Згодом Гонковський прокоментував закиди на свою адресу та зробив заяву у соцмережах:

"Я розумію обурення, я розумію реакцію великої кількості людей, але все дещо не так, як це описується. У нас була запланована подія "Магія ранку" для українських підприємців на 11 січня. Подібні заходи ми вже проводили, купували дрони тощо. Але коли я вже прибув до Варшави, організатори дещо змістили дату на 23 січня, щоб провести більше анонсів, і відповідно у мене були вільні дні. В цей час моя дружина летіла на відпочинок із нашими дітьми. І так. Я вирішив кілька днів провести з ними. Можливо, даремно. Можливо, помилково. Але вже як є", - сказав він.

Пренткович теж не стала мовчати та нагадала підписникам, що їхня родина зробила багато хорошого для рідної країни:

"Ви так пишете, наче забули все хороше, що ми зробили. Всі їздять, але публічним людям не можна. Ви знаєте, про які масштаби я говорю. Дуже багато людей. На кордоні чоловіки-українці в кожній машині".

Фото: Instamania

  • Тим часом блогерка Олена Мандзюк відкрито засудила пару та пояснила, чому не погоджується з такою їхньою позицією. Детальніше про заяви зірки соцмереж - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни