RU  UA

Дізнатися

Галкін розповів, як російська влада "маніакально переслідує" його за кордоном через політичну позицію

Терористи вирішили "покарати" артиста за підтримку України

Максим Галкін, який покинув Росію після початку повномасштабної війни в Україні та відкрито засудив військову агресію своєї держави, поскаржився на переслідування влади РФ.

На особистій сторінці в Instagram російський пародист розповів, що його не пустили в Індонезію на прохання уряду Росії. Днями у артиста був запланований концерт на головному туристичному острові країни – Балі. Однак йому відмовили у в'їзді на паспортному контролі. Водночас за два дні до цього схвалили робочу візу. Всі документи на виступ у коміка були в порядку.

Читайте також: Максим Галкін на концерті у Варшаві заспівав відому українську пісню "Піду втоплюся": відео.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Пропагандистські ЗМІ одразу ж почали розповсюджувати інформацію, що уряд Індонезії нібито вніс у "чорний список" Максима Галкіна через його політичну позицію. Однак пародист сказав, що це все "сміхотворні вкиди" росіян і запевнив, що ніякої неприязні до нього не було.

"Не йдеться про жодні чорні списки. А то понаписували вже. Жодної неприязні до мене теж. Офіцери прикордонної служби були дуже ввічливі, - підкреслив Галкін. - Причина була названа майже одразу і кілька разів повторена різними співробітниками прикордонної служби - лист від уряду РФ з проханням не впускати мене на Балі. Лист мені було показано, але, звичайно ж, у копії мені ввічливо відмовили. Усі служби, як транспортні, так і прикордонні, висловлювали доброзичливе здивування, чим я заслужив таку честь і таку персональну увагу від російської влади".

Фото: instagram.com/maxgalkinru

До цього влада РФ сприяла, щоб два концерти "іноагента" Галкіна скасували у Таїланді. Але там вони діяли за іншою схемою. "Натиснули на власників залів, які мають міцні зв'язки з російським консульством та російським туризмом", - розповів пародист і додав, що гроші за квитки будуть повернуті.

Також, за словами Галкіна, восени 2023 року під тиском російської влади було скасовано два його концерти в Казахстані.

"Забавно, що російська держава витрачає на це час і зусилля багатьох людей, які могли б собі знайти більш гідне застосування заради батьківщини, ніж маніакальне переслідування незгодних артистів за кордоном", - зазначив він.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Раніше Дмитро Нагієв натякнув на підтримку України та звернувся до росіян.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Певец Немо из Швейцарии выиграли "Евровидение-2024" - тест песни The Code, которая принесла им победу

Україна - у трійці: як у Мальме пройшов фінал "Євробачення 2024"

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

Україна посіла 3 місце у фіналі "Євробачення-2024": хто виграв конкурс у Мальме

На "Евровидении-2024" победил представитель Швейцарии Nemo - alyona alyona и Jerry Heil заняли третье место в финале