Лайм

Це ризиковано: Катерина Тишкевич після важкої хвороби розповіла, чи планує народити дитину

Акторка вже давно мріє стати мамою

Катерина Тишкевич вже кілька років страждає від виснажливого головного болю, який пригнічує сильними препаратами. Шанувальники акторки, які зіткнулися з подібною проблемою, діляться своїми методами боротьби з хронічними болями, серед яких – народження дитини.

В інтерв'ю Аліні Доротюк артистка прокоментувала поради небайдужих українок. За словами Катерини, вагітність дійсно може бути шансом на одужання, але лікарі дають дуже невеликий відсоток.

Читайте також: Потрібен медичний канабіс: ведучий Олександр Попов розповів про онкологічну хворобу мами.

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

"Ми дуже давно вже хочемо дитину. Але через моє постійне вживання препаратів ми цього не робимо. І деякі фахівці вважають, що це дійсно шанс на одужання. Але у відсотках – це 20%, що спрацює, а 80% – погіршить ситуацію . Ми не відкидаємо ще й післяпологову депресію. Це ризиковано", – сказала 29-річна акторка.

Катерина зазначила, що якщо під час вагітності болі не припиняться, вона не зможе приймати ті препарати, які полегшують її стан.

За словами кінозірки, є ще один метод, який може допомогти їй впоратися із захворюванням – електрошокова терапія. Однак його дівчина залишає на крайній випадок.

"Насправді у мене два виходи: або електрошокова терапія, через яку можна вийти розумово відсталою або взагалі не розмовляти. Тобто це підсмажити, грубо кажучи, мозок. Я залишаю це на крайній варіант. Або спробувати завагітніти. Але теж, чи маю я право пробувати вагітність?! А якщо ні? А мені вже не можна буде приймати те, чим я хоч трохи пригнічую. Я буду шкодити дитині. А я так не зможу", - поділилася Катерина.

Попри складні випробування, Катерина не опускає руки і вірить, що зможе подолати недугу. І каже, що життя подарувало їй найкращого чоловіка, який завжди поруч і не дає їй сумувати.

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Нагадаємо, Катерина Тишкевич заміжня за колегою Валентином Томусяком. Актори одружилися у 2019 році через чотири роки романтичних стосунків. Томусяк був поруч з коханою у найважчий період її життя, коли акторка більше тижня знаходилася в комі через сепсис.

Нещодавно Катерина вперше розповіла, як потрапила до реанімації та попередила про шахраїв, які збирають кошти на її відновлення після важкої хвороби.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представника Нідерландів на "Євробаченні-2024" Йоста Кляйна відсторонено від генеральної репетиції перед фіналом, де журі виставляли оцінки

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні