Лайм

Коли дивитися фінал Нацвідбору, який визначить представника України на "Євробаченні-2024"

Журі та слухачі спільно обиратимуть переможця

Нацвідбір на "Євробачення-2024" пройде вже ввечері 3 лютого у форматі телеконцерту. Місце проведення організатори не будуть розголошувати з міркувань безпеки.

Подивитися виступи 11 фіналістів, один з яких представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі, можна буде на телеканалі "Суспільна культура", а також онлайн-платформах: на YouTube-каналі "Євробачення Україна", на Facebook-сторінці "Суспільне Євробачення", на сайті eurovision.ua та мобільному застосунку "Суспільне ТВ". Фінал розпочнеться о 18:00, а напередодні глядачі зможуть побачити передшоу, яке розпочнеться о 17:30. Про це повідомили на Instagram-сторінці "Суспільне Євробачення".

Читайте також: Учасниця Нацвідбору відповіла на закиди через співпрацю з росіянкою під час війни.

Журі та українці зможуть побачити музичні номери усіх 11 учасників, у числі яких: alyona alyona & Jerry Heil, DREVO, INGRET, MЕLOVIN, NAHABA, NAZVA, SKYLERR, YAGODY, ЯКТАК та Ziferblat. Послухати конкурсні пісні артистів можна у цьому матеріалі.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Як голосувати

Переможця Нацвідбору буде визначено за результатами голосування суддів (50%) та глядачів - інші 50%. Користувачі зможуть віддати свій голос за улюбленого виконавця у додатку "Дія".

Щоб це зробити, достатньо лише зайти в додаток, перейти у розділ "Сервіси", "Опитування" та "Активні опитування". Після цього обрати потрібного співака, чи співачку чи гурт та проголосувати.

Читайте на тему: Пісню фіналіста Нацвідбору на "Євробачення-2024" Yaktak підозрюють у плагіаті: деталі скандалу.

Фото: eurovisionworld.com

Нагадаємо, до складу журі, яких українці обрали також через "Дію", входять Андрій Данилко, Джамала та Сергій Танчинець. Вести фінал Нацвідбору будуть Тимур Мірошниченко, Юлія Саніна і Василь Байдак. Вони будуть працювати як разом на головній сцені, так в окремих парах в інших зонах. Вести бекстейдж та передшоу буде Анна Тульєва - ведуча відеоблогу "Євробачення Україна".

Міжнародний пісенний конкурс цього року пройде у шведському місті Мальме. Перший та другий півфінали заплановані на 7 та 9 травня. Гранд фінал - 11 травня.

Раніше Європейська мовна спілка повідомила, що у цьому році в заході візьмуть участь 37 країн. Після 31-річної перерви на конкурс повернеться Люксембург, у той час як Румунія не братиме участі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято