Лайм

Намагається виглядати молодше: стиліст розповів, чому у Трампа така дивна зачіска

Кандидат у президенти регулярно фарбує сиве волосся

Увага світу знову прикута до Дональда Трампа, який напередодні президентських виборів у США зриває допомогу Україні. Людей дивує не лише його кричуща позиція, а й дивний зовнішній вигляд, який він усіляко намагається покращити за допомогою візажистів та перукарів.

Читайте також: Трамп пообіцяв боротися "до останнього" проти угоди, з якою пов'язана військова допомога Україні.

Фото: Getty Images

У коментарі Page Six стиліст розповів, чому у Дональда Трампа колір волосся постійно змінюється від сивого до русявого або помаранчевого. За словами джерела, знайомого із ситуацією, кандидат у президенти намагається "молодитися", але виводить із себе перукарів своєю поведінкою.

"Перукарі зляться на нього, але не можуть це показати. Трамп не може всидіти на місці хоча б 30 хвилин, щоб [колір його волосся] взявся. Колір волосся Трампа може сильно варіюватися від темно-русявого до світлого або яскраво-помаранчевого - залежно від того, як довго перукар зможе змусити його сидіти спокійно", - сказав стиліст.

"Він настільки нетерплячий, що рідко приділяє стилістам хоча б 30–45 хвилин. Чим менше часу він їм приділяє, тим більш помаранчевим стає його волосся, оскільки потрібен час, щоб отримати темніші локони, які він асоціює зі своїми молодими роками", — додало джерело.

Фото: Getty Images

Дивна зачіска 77-річного Трампа є частиною перегляду його стилю напередодні виборів-2024. Він намагається здаватися молодшим, щоб підкреслити свою різницю з 81-річним Джо Байденом.

Читайте також: Непокірний Техас: суть конфлікту між штатом та Білим домом та всі подробиці.

"Це включає все: від нових краваток пастельних тонів — замість тієї червоної краватки, яку він прославив — до костюмів вужчого крою, щоб краще показати його схуднення", - заявив стиліст.

Інсайдери говорять, що схуднути та змінити стиль Трампу допомагає його дружина Меланія, яка, до речі, є близькою подругою колишньої "Міс Україна" Олександри Ніколаєнко.

"Оновлення також включає його зачіску… перевтілення покликане зробити його образ молодшим на відміну від сивого Байдена, а також залучити молодших виборців. Його команда хоче візуально змінити його імідж, щоб показати, що він інший, а не просто той самий Трамп 2016 року", - каже джерело.

Фото: Getty Images

Читайте також, чим може завершитися політична криза в США, поки Трамп посилює протистояння навколо мігрантів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil