Лайм

Кейт Міддлтон повернулася додому після хірургічної операції: що з її здоров'ям

Принцеса Уельська на шляху до одужання

У середині січня Кейт Міддлтон госпіталізували та планово прооперували у Лондоні. Як і прогнозували лікарі, за 10 днів 42-річна принцеса Уельська виписалася з лікарні. На її з принцом Вільямом сторінці в Instagram з'явилася відповідна заява.

"Принцеса Уельська повернулася додому до Віндзору, де продовжить відновлюватися після операції. У цьому вона показує гарний прогрес", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Король Чарльз ліг у лікарню через проблеми з простатою: в якому він стані.

Фото: https://www.instagram.com/princeandprincessofwales/

Принц і принцеса також висловили величезну подяку всій команді Клініки Лондона, де Кейт зробили операцію. Особливо вони відзначили "самовіддану" роботу медсестер, які доглядали Міддлтона після хірургічного втручання.

Діагноз принцеси Уельської у Букінгемському палаці поки що не розкривають. Відомо, що операція проводилася на черевній порожнині та була плановою, а не ургентною (невідкладною). Також джерела в палаці запевнили, що її захворювання не є онкологічним. До своїх робочих обов'язків дружина принца Вільяма має повернутися не раніше Великодня, який у 2024 році припадає на 31 березня.

Занепокоєння здоров'ям Кейт Міддлтон зросло на тлі інших новин про хвороби членів королівської родини Великої Британії. Так, король Чарльз ІІІ ліг у лікарню для планового лікування збільшеної простати, а герцогиня Йоркська Сара Фергюсон, яка є матір'ю принцес Євгенії та Беатріс, отримала ще один онкологічний діагноз. У невістки покійної Єлизавети ІІ виявили меланому - рак шкіри. Раніше вона лікувалась від раку молочної залози.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків