Лайм

Як зараз виглядає зірка мильних опер Вероніка Кастро: скандал ледь не зруйнував її репутацію

71-річна актриса "Дикої Рози" все ще захоплює ефектною зовнішністю

У 1990-х на українському телебаченні крутили "мильні опери" - багатосерійні мелодрами бразильського, мексиканського та аргентинського виробництва. Одними з найвідоміших зірок того часу були Вікторія Руффо ("Просто Марія") та Вероніка Кастро. Розповідаємо, як склалося життя актриси серіалів "Дика Роза" і "Багаті теж плачуть".

Читайте також: У її вік важко повірити: як виглядає українська співачка Алла Кудлай у 69 років.

Вероніка Кастро у серіалі "Дика Роза" Фото: Pinterest

Кастро народилася в 1952 році і почала навчатися акторській майстерності у віці 15 років. Вже з 1966 року вона почала зніматися у фотороманах та рекламі, але прорив у її кар'єрі стався лише у 1979 році, коли вона зіграла головну роль у серіалі "Багаті теж плачуть". Теленовела тривалістю в 244 серії відчинила двері мексиканським серіалам не лише у Південній Америці, але також у США, Європі та країнах колишнього Радянського Союзу.

"Багаті теж плачуть" - серіал, який зробив Вероніку Кастро зіркою Фото: IMDB

Кар'єра Кастро стрімко пішла вгору: її запрошували зніматися в Аргентині та Італії, і коли у 1987 році вона повернулася до рідної Мексики зіркою першої величини, їй дісталася культова роль у серіалі "Дика Роза". Ця мильна опера на 100 серій мала великий успіх у всьому світі, від Нігерії до Японії, від Сербії до Індонезії.

Вероніка Кастро та Гільєрмо Капетільо, зірки серіалу "Дика Роза" Фото: IMDB

У 1990-х та на початку 2000-х Вероніка Кастро активно працювала на телебаченні як ведуча, записувала пісні, знімалася в кіно та серіалах. У 2010 році вона їздила до РФ і брала участь у зйомках талант-шоу "Хвилина слави": вже тоді Росія намагалася активно залучати на свій бік зарубіжних знаменитостей із минулого. Деякі з них, як Орнелла Мутті, Стівен Сігал, Жерар Депардьє та інші, клюнули на російські гроші і досі залишаються фанатами країни-окупанта. Але у Вероніки Кастро у рідній Мексиці було достатньо популярності, щоб не шукати її сумнівними шляхами.

Вероніка Кастро у 2020 році Фото: Getty Images

Вероніка Кастро вважається однією з найважливіших фігур у жанрі мильної опери. За свій внесок у латиноамериканське телебачення акторка навіть здобула почесну премію "Еммі".

Читайте також: Як летить час: Бред Пітт та інші знаменитості, які відсвяткували 60-річчя у 2023 році.

Фото: https://www.instagram.com/michcastro/

Нині Вероніці Кастро 71 рік. Акторка ніколи не була в офіційному шлюбі, але виховала двох успішних синів. Перший – популярний мексиканський співак Крістіан Кастро, батьком якого став актор Мануель Вальдес. Другий – режисер Мішель Кастро, який народився від стосунків актриси з бізнесменом Енріке Ньємбро.

Вероніка Кастро та її сини Фото: https://www.instagram.com/michcastro/

У жовтні 2022 року артистка потрапила до гучного скандалу, через який була змушена подати до суду. Журналіст Хорхе Карбахал заявив, що Вероніка Кастро нібито надсилає інтимні фотографії та повідомлення своїм неповнолітнім шанувальницям - дівчатам віком від 11 до 18 років.

Актриса відповіла на звинувачення у соціальній мережі Twitter. "Погляньте на них і добре запам'ятайте, бо ці люди прагнуть знищити все заради грошей. Бідолашні люди, їм доводиться нести додому і їсти гіркий хліб. Пробач їм, Господи", - написала вона.

Пізніше мексиканське видання heraldodemexico повідомило, що Кастро не залишить кричущі звинувачення без уваги і подає до суду на журналістів Хорхе Карбахала та Густаво Адольфо Інфанте. Команда юристів актриси заявила, що вона "стала жертвою цифрового та медійного насильства". Нині невідомо, чи суд задовольнив претензії знаменитості.

Читайте також: Як зганьбилася Ірина Горбачова – актриса родом з Маріуполя, яка тепер освідчується Росії в любові.

Фото: https://twitter.com/vrocastroficial/

У 2023 році на Вероніку Кастро та інших мексиканців чекало ще одне величезне потрясіння. На місто Акапулько, де мешкала зірка, налетів ураган Отіс. Стихія пошкодила понад 200 тис. будинків у місті, забрала десятки життів, а сума збитків перевищила 15 млрд. доларів. З того часу Вероніка Кастро живе поряд зі своїм сином Мішелем у Мехіко: повертатися до напівзруйнованого міста їй все ще страшно.

Ураган Отіс у 2023 році зруйнував Акапулько, де мешкала Вероніка Кастро Фото: Getty Images

Останні ролі знаменитої актриси були у серіалі Netflix "Будинок квітів" (2018) та у фільмі "Коли я молодий" (2022). У січні 2024 року вона заявила, що планує повернутися до акторства, але лише в тому випадку, якщо їй трапиться гідний проект. "Я хочу, щоб люди говорили: "Це того вартувало, щоб старенька повернулася. Вона повернулася, але повернулася красиво", - жартує актриса.

Наразі 71-річна Вероніка Кастро живе у Мехіко поряд із сином Мішелем Фото: https://twitter.com/vrocastroficial/

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків