Лайм

Те саме, що перемовини з Путіним: Козловський дорікнув Кондратюку, який відмовився йти на мирову

Співак-військовослужбовець критикує колишнього продюсера

Віталій Козловський винен Ігорю Кондратюку близько 1,5 млн гривень. Співак зобов'язаний виплатити цю суму через порушення авторських прав на старі хіти, які виконував на своїх концертах після розірвання контракту із колишнім продюсером.

Нині Віталій Козловський є військовослужбовцем, і майже всю його військову зарплату виконавча служба списує на виплату боргу. Артист запропонував Кондратюку мирову угоду, щоб виплатити борг протягом двох років, але той відповів різкою відмовою.

Читайте також: Подруга Козловського відповіла на закиди, що він пішов на фронт попіаритися.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music/

"Питання твоєї неетичної, зухвалої, протизаконної поведінки порушника авторських прав давно врегульоване українськими судами! Бо до судів ти морозився, поводився неадекватно, і не хотів сприймати прохання, зауваження, застереження з нашого боку. Повторюю: питання ДАВНО врегульовані судами. Вони винесли вердикт щодо тебе і твоїх порушень. Не пость своє, вибач, лайно, не вводь людей в оману", - прокоментував продюсер пропозицію колишнього підопічного.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music/

Козловський витримав паузу, після чого різко відповів на слова Кондратюка. Він порівняв продюсера з Путіним і навіть дорікнув, що його дорослі сини не воюють.

"Кондратюк відмовився від мирової. Відповів очевидно для мене - хамством і зневагою. На цьому роблю висновок, що подальша комунікація не має ні сенсу, ні перспектив. Це те саме, що вести переговори з путіним, - написав артист в Instagram. - Якщо стоїть завдання сліпо і жадібно знищувати, то здоровий глузд і аргументи будуть безсилими" .

Читайте також: Обидва у четвертій хвилі мобілізації: Ігор Кондратюк розповів про дорослих синів.

Віталій припустив, що Ігор Кондратюк просто боїться зустрітися з ним особисто і визнати, що під час спільної роботи поводився "непорядно" як продюсер. Сам він не заперечує, що виконував старі пісні на концертах і не відмовляється за це платити.

"Якби його сини сьогодні служили, можливо, діалог був би. А так - він мене ніколи не почує", - підсумував Козловський.

Архівне фото Ігоря Кондратюка з дітьми Фото: tsn.ua

Також він додав, що залишатиметься військовослужбовцем до останнього дня війни в Україні. Говорити про те, куди його перевели з Нацгвардії, співак поки не став.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil