Лайм

Продюсер Вадим Лисиця натякнув, що Кондратюк несправедливо виграв суди у Віталія Козловського

Скандал обростає новими подробицями

Публічна сварка Ігоря Кондратюка та Віталія Козловського через мільйонний борг набирає обертів. Продюсер Вадим Лисиця, який першим розкрив, що військову зарплату співака "забирає" Кондратюк, виступив із новою заявою.

Читайте також: Козловський дорікнув Кондратюку за те, що його сини не служать: що відомо про дітей продюсера.

Віталій Козловський та Ігор Кондратюк Фото: instagram.com / vkozlovsky_music / instagram.com/kondratiuk_official

У програмі "Ранок у великому місті" Лисиця сказав, що Кондратюк "несправедливо" виграв суди у свого експідопічного, і в той час він мав набагато більше можливостей вплинути на рішення на свою користь.

"Я теж продюсер. У мене були схожі ситуації, тому я точно знаю природу цих відносин. Я точно знаю, що може бути, коли ми потрапляємо до суду, скільки це триває, коштує, які важелі потрібні для того, щоб вирішити питання саме у свій бік, - сказав друг співака-військовослужбовця. - Я не натякаю, я говорю прямо. Мені здається, що на той момент у Кондратюка були більш потужні можливості, ніж у Козловського. На мій погляд, Козловський взагалі не розумів, що відбувається. Йому ніхто не пояснював всі юридичні аспекти цієї справи. Тому, мені здається, тут теж є певна несправедливість. Я знаю деякі факти, інсайд, як воно відбувалося".

Читайте також: Списують майже всі гроші: Козловський розповів, як Кондратюк забирає його військову зарплату.

Вдаватися до подробиць Лисиця не став, але раніше сам Віталій Козловський говорив про те, що Ігор Кондратюк під час їхньої співпраці з 2002 по 2012 рік поводився несправедливо.

Вадим Лисиця та Віталій Козловський Фото: https://www.facebook.com/vadymlysytsia

Судові позови між знаменитостями почалися після того, як Козловський розірвав контракт із колишнім наставником. Хоча авторські права на хіти артиста належали Кондратюку, Козловський продовжував виконувати їх на концертах "на прохання публіки". Люди продюсера фіксували порушення, після чого той звернувся до суду. Внаслідок кількох позовів Козловського зобов'язали виплатити Кондратюку велику суму. За словами продюсера, нині борг становить близько 1,5 млн. гривень.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil