Лайм

Чи переможе Україна на "Євробаченні-2024" з піснею Alyona Alyona і Jerry Heil: прогноз букмекерів

Представниці нашої країни мають високі шанси на перемогу

4 лютого Україна обрала представників на "Євробачення-2024". Найбільше балів у голосуванні глядачів та професійного журі отримали Alyona Alyona і Jerry Heil із піснею Teresa & Maria. Джамала, Андрій Данилко та Сергій Танчинець віддали дуету 10 балів (2 місце після групи Ziferblat), а глядачі – 11 балів (максимальні 723 297 голосів в опитуванні "Дія").

Читайте також: Пісню Alyona Alyona та Jerry Heil для "Євробачення" критикують за згадку матері Терези: що з нею не так.

Успіх популярних артисток у відборі був очікуваним. Ще до фінального концерту їхня конкурсна пісня набрала мільйони прослуховувань на YouTube, Spotify та інших стрімінгових сервісах. Піар-команда Alyona Alyona і Jerry Heil наполегливо працювала над тим, щоб про трек говорило якнайбільше інфлюенсерів, а букмекери прогнозували їхню перемогу. І хоча сьогодні деякі розчаровані шанувальники інших фіналістів Нацвідбору називають перемогу Alyona Alyona та Jerry Heil "несправедливою", 5 лютого Україна посідає перший рядок у букмекерському рейтингу "Євробачення-2024".

Згідно з оновленими прогнозами, після вибору пісні Teresa & Maria шанси України на перемогу становлять 16% серед усіх 37 країн-учасниць. Їхній найближчий конкурент - відомий британський співак Olly Alexander, який ще не презентував конкурсної пісні. Ось як виглядає топ-10 фаворитів букмекерів на сьогоднішній день.

Фото: eurovisionworld.com

Конкурс "Євробачення-2024" відбудеться у шведському місті Мальме 7,9 та 11 травня. Україна виступить у першому півфіналі, щоб пройти кваліфікацію у гранд-фінал. Тепер Alyona Alyona і Jerry Heil мають виправити недоліки в постановці номера і підготуватися до виступу на великій сцені.

Читайте також: MELOVIN заявив, що не вірить у чесну перемогу Alyona Alyona та Jerry Heil у відборі на "Євробачення".

"Більше 720 тисяч голосів за нас! Це вражаюче! Ми розгубили всі слова від емоцій вдячності! Як ми й сказали в ефірі, українська музика вже частина європейської культури! Наше завдання зробити так, щоб українська пісня звучала! Постійно звучало! Дякуємо вам, що допомагаєте нам це зробити! І дякуємо Збройним Силам України, завдяки яким у нас є можливість творити та жити у вільній країні!" - написали артистки в Instagram.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа