Лайм

MELOVIN заявив, що не вірить у чесну перемогу Alyona Alyona і Jerry Heil у відборі на "Євробачення"

У коментарях підписники висловили свою думку

Виконавець MELOVIN, який посів третє місце у Нацвідборі на "Євробачення-2024", висловився про результати голосування та перемогу Alyona Alyona і Jerry Heil. Відповідне відеозвернення він опублікував після оголошення результатів.

Зокрема у публікації в Instagram артист заявив, що не вірить у чесні результати голосування, адже не розуміє, як у "Дії" міг трапитися збій. Музикант сумнівається, що додаток міг "лягти" під час звичайного голосування, у той час як хакери з РФ мало чи не щодня намагаються туди пробратися.

Читайте також: Пісню Alyona Alyona і Jerry Heil для "Євробачення" критикують за згадку матері Терези: що з нею не так.

Фото: instagram.com

Також співака збентежив величезний розрив між першим та другим місцем - ця цифра досягає близько 600 тисяч голосів, і цей факт здається йому доволі дивним. Ще він висловився і про оцінки журі, зазначивши, що виглядає доволі нелогічним, що високі бали від суддів отримали ті, кого чи не найбільше критикували.

"Офіційний перший коментар. Чи погоджуюсь я з голосуванням? Воно викликає багато запитань: "злетіла" "Дія" - це неможливо, адже туди чи не щодня намагаються пробратися хакери окупанта і дарма; розрив між 1 і 2 місцем в 600 000 - питання; а ще, хто пояснить голосування журі, коли тих, кого критикували оцінили найвище…", - написав Костянтин Бочаров (справжнє ім’я виконавця).

Фото: instagram.com

У коментарях під постом люди розділилися: одні підтримують музиканта та теж мають питання щодо чесного і прозорого голосування, інші ж - радять фіналісту гідно прийняти поразку та піти далі. Ось деякі коментарі юзерів на цю тему:

Читайте на тему: Довіряю моменту: після збою у "Дії" SKYLERR зняла свою кандидатуру з Нацвідбору на "Євробачення-2024".

  • "Вчіться адекватно програвати. "Євробачення" вже обирало вас, і чомусь тоді вам все здавалось прозорим. Зараз так само глядачі обрали круту пісню, як колись обрали вашу"
  • "Такий великий розрив. Мел, але ж ти все рівно умнічка!"
  • "Все то не чесно і багато питань залишається через все це. Але переможець для нас лише Ти"
  • "Цікаві результати і розрив в 600к+ голосів, коли між іншими не більше 50 тисяч"
  • "В нас все як завжди, ми навіть конкурси не можемо вести чесно. З кожної дири грала Тереза, й купа реклами на ютубі та в інсті. Вже не кажу про Енко..."
  • "В таких шоу передбачене "емоційне голосування", тобто одразу після перегляду номерів людина висловлюється. Як тільки стало зрозуміло що емоційне голосування не відбудеться і його підміняють якимсь невизначеним у просторі і часі і правилах голосуванням - все стало ясно"
  • "Мел, ти ж і сам розумієш, що твій вокал неможливо зрівняти з іншими, ти унікальний. Пісня запальна, номер магічний, а вокал ну це просто неймовірно".

результати голосування журі та глядачівФото: скриншот

Нагадаємо, Alyona Alyona і Jerry Heil посіли перше місце, здобувши 21 бал в загальній кількості. За виконавиць проголосувало більше 60% українців, а конкретніше - 723 297 людей, а судді оцінили їхній виступ у 10 балів.

MELOVIN посів третє місце у таблиці, отримавши однакову кількість балів від глядачів та суддів – 9, а на другому місці опинився гурт ZIFERBLAT, до складу якого входять брати-близнюки Данило та Валентин, а також барабанщик Федір. Своїм виступом з піснею "Place I Call Home" їм вдалося отримати найвищу оцінку від суддів – 11, у той час як глядачі оцінили їхній номер у 8 балів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля