Лайм

Важкохвора Селін Діон здивувала появою на церемонії "Греммі-2024": який вигляда вона має

Співачка лікується від синдрому м'язової скутості

У грудні 2023 року рідна сестра Селін Діон розповіла, що здоров'я співачки погіршилося на тлі синдрому м'язової скутості. Через цей неврологічний розлад канадська артистка втрачає контроль над м'язами і страждає від болючих спазмів у тілі. Тим більше несподіваною стала її поява на церемонії вручення премії "Греммі-2024" у Лос-Анджелесі, пише CNN.

Читайте на тему: Хвороба Паркінсона, деменція та діабет: невиліковні діагнози, з якими живуть світові зірки.

55-річна зірка представила категорію "Альбом року", в якій перемогла Тейлор Свіфт. Вона вийшла на сцену в гірчичному пальті та сукні з глибоким декольте та високим вирізом на подолі. На тілі артистки виднілися сліди шрамів.

Фото: Getty Images

"Коли я кажу, що щаслива бути тут, я дійсно говорю це від щирого серця, - сказала Діон під бурхливі оплески. - Ті, кому пощастило бути присутнім на церемонії вручення премії "Греммі", ніколи не мають сприймати як щось належне ту величезну любов і радість, яку музика привносить у наше життя та людей у всьому світі".

У 2022 році Селін Діон припинила виступати, адже синдром м'язової скутості, за її словами, не дозволяє їй співати так, як вона звикла. Артистка зосередилася на лікуванні і майже повністю зникла з публічного простору.

Читайте також: Дочка Брюса Вілліса зворушила фотографією з хворим на деменцію батьком.

"Хоча ми все ще вивчаємо це рідкісне захворювання, тепер ми знаємо, що саме воно викликає всі мої спазми, - сказала тоді Діон. - На жаль, ці спазми торкаються всіх аспектів мого повсякденного життя, іноді викликаючи труднощі при ходьбі і не дозволяючи мені використовувати голосові зв'язки, щоб співати так, як я звивала".

Фото: https://www.instagram.com/celinedion/

Детальніше про свій діагноз та лікування артистка розповість у новому документальному фільмі під назвою "Я: Селін Діон". Також вона із оптимізмом дивиться на можливість знову виступити на сцені.

"Останні кілька років були для мене таким випробуванням: шлях від виявлення мого стану до того, як навчитися з ним жити, керувати ним, - написала вона на своїй сторінці в Instagram. - Оскільки шлях до відновлення моєї співочої кар'єри триває, я усвідомила, як сильно мені не вистачало можливості побачитися зі своїми шанувальниками".

Селін Діон у 2021 році Фото: Getty Images

Раніше українська актриса Катерина Тишкевич розповіла, чи судитиметься із психіатричною лікарнею, де захворіла на сепсис.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття