Лайм

Є зерно сумніву: MELOVIN пояснив своє ставлення до голосування і переможниць відбору на "Євробачення"

Співак раніше засумнівався у правдивості збою у "Дії"

Переможницями Нацвідбору на "Євробачення-2024" стали Alyona Alyona та Jerry Heil з піснею Teresa & Maria. Дует артисток отримав максимальну кількість глядацьких голосів: в опитуванні "Дія" їх обрали 723 297 осіб - 62% усіх, хто проголосував.

Читайте також: У "Дії" відповіли, чи вплинув збій на результат голосування за представника України на "Євробаченні".

Розрив артисток з YAKTAK, який посів друге місце у голосуванні глядачів і 4-е місце в загальній турнірній таблиці, склав 600 тисяч голосів. Через це деякі користувачі мережі висловили сумнів щодо чесності опитування. Серед критиків голосування у "Дії" опинився і MELOVIN, який посів третій рядок у рейтингу Нацвідбору.

Фото: https://www.instagram.com/melovin_official/

"Ми до кінця думали, що все буде чесно. Якщо не дивитися на момент, що різниця між першим і другим місцем у 600 тисяч голосів, - заявив співак у коментарі журналістам. - Якщо ми спочатку від блогерів чули у коментарях, що лейбл ENKO запропонував більшу частину оплатити, щоб на "Євробачення" поїхати, то сьогодні ми це почули у стінах "Суспільного" від працівників. Дякуємо за цю інформацію".

На думку Костянтина Бочарова (справжнє ім'я виконавця), збій у "Дії" "неможливий", адже сервіс регулярно намагаються зламати хакери. "А хто пояснить голосування журі, коли тих, кого критикували, оцінили вище за всіх?" - обурився він у Instagram.

Коли артиста попросили не "розпалювати зраду" та гідно прийняти програш, він поспішив пояснити свою реакцію. За словами MELOVIN'а, він не має нічого проти переможниць відбору, а сумніви викликають лише результати голосування в "Дії".

Читайте також: Чи переможе Україна на "Євробаченні-2024" з піснею Alyona Alyona та Jerry Heil: прогноз букмекерів.

Фото: https://www.instagram.com/melovin_official/

"Бали журі стали для мене справжнім здивуванням, робота "Дії" викликала чимало нервів та питань. Але я не вважаю, що серед 11 фіналістів були переможці та програвші - всі учасники були різними музично, мали свій стиль. І це цікаво, - написав співак в Instagram.- Щиро бажаю переможцям Alyona Alyona та Jerry Heil гідно представити нашу країну на європейській сцені. Розірвати та завоювати слухача! Тому що, як я говорив у кожному інтерв'ю, їхня пісня - це [розрив]!І я слухав її на повторі! Тому, шановні коментатори, ваші спроби одягнути мене в сорочку жертви, яка не вміє програвати, виглядають досить дивно. У мене є зерно сумніву щодо голосування, але НІЯК не до наших переможниць".

Однак раніше MELOVIN критикував пісню Teresa & Maria через згадку у ній матері Терези. "Мені не подобається наратив матері Терези, бо це диявол у рясі. Вона була негативним персонажем. І я б не хотів, як громадянин України, щоб цей наратив звучав від імені всіх українців. Але пісня – гарна. І в мене вона є, я її слухаю", - говорив співак в інтерв'ю.

Alyona Alyona також поспішила згладити конфлікт із фіналістом відбору. "З великою повагою та любов'ю до твоєї творчості та до тебе, як до людини. Обіймаю", - написала вона у коментарях до публікації.

Фото: https://www.instagram.com/melovin_official/

Нагадаємо, що MELOVIN вже представляв Україну на "Євробаченні" у 2018 році. Тоді співак посів невисоке 17 місце через низькі оцінки міжнародного журі. У глядацькому голосуванні він зайняв високий 7-й рядок.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни

Старець Прохор отримав видіння, що війна в Україні закінчиться підписанням мирної угоди в кінці 2025 року

Просто його очікую: кохана "Да Вінчі" розповіла про життя після його загибелі

Аліна Михайлова розповіла, як живе без коханого Дмитра Козюбайла ("Да Вінчі"), який загинув на фронті у березні 2023 року

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину