Лайм

Що зараз із зіркою "Дикого ангела" Наталією Орейро, яка стала громадянкою Росії

Знаменитість заявляла, що "має російську душу і цілком могла б народитися у цій країні"

Наталія Орейро - уругвайська акторка та співачка, зірка серіалу "Дикий англел", яка є палкою прихильницею "руського міра". У жовтні 2021 вона разом із сином Мерліном Атауальпа Мольйо Орейро отримала російське громадянство, і це рішення особисто ухвалив диктатор Володимир Путін.

Раніше знаменитість заявляла, що отриманням громадянства РФ прагне "віддячити своїм російським шанувальникам". До того ж, за її словами, вона "має російську душу", а в майбутньому не проти придбати нерухомість у країні-агресорці. "Домашню атмосферу" у цій державі жінка нібито відчула ще у 2001 році під час однієї з перших поїздок до Москви.

Читайте також: Як зараз виглядає зірка мильних опер Вероніка Кастро: скандал ледь не зруйнував її репутацію.

Фото: instagram.com/nataliaoreirosoy

"Я побачила тисячі матрьошок, обличчя яких досить сильно були схожі на моє. І в той момент я зрозуміла, що цілком могла народитися в Росії. До того ж у мене російське ім'я, і тому я завжди відчувала себе всередині цієї історії", - говорила акторка.

Про отримання російського паспорта жінка заговорила ще у 2019 році - це прозвучало як жарт у програмі Івана Урганта "Вечірній Ургант". І вже влітку наступного року вона подала необхідні документи.

"Якось я пішла в посольство Росії в Аргентині з різних питань. Я так часто подорожую та маю стільки зв'язків з Росією, що мене запитали, чи хотіла б я це оформити офіційно. Я сказала, що для мене це було б честю", - говорила артистка в одному з інтерв’ю.

Пізніше Орейро пішла ще далі і знайшла новий спосіб довести свою любов росіянам. У 2014 році, коли РФ незаконно анексувала Крим та окупувала частину Донбасу, Наталія поїхала в тур Росією під назвою "Наша Наташа". Вона виступила у 19 містах країни-агресорки, з’являючись на сцені у кокошнику.

Читайте на тему: Як трагічно склалася доля Владіслава Левицького, який мріяв представити Україну на "Євробаченні".

Фото: instagram.com/nataliaoreirosoy

Потім прихильниця Росії випустила декілька кліпів, в яких не забула про свою "улюблену країну". Так, у відеороботі на пісню "United by love" 2018 року, яку Орейро написала до Чемпіонату світу з футболу, зірка постала у кокошнику та заспівала окремі деякі фрази російською. Також вона присвятила кліп країні-агресорці, що має назву "To Russia with Love" (В Росії з любов'ю).

Свої соцмережі уругвайська акторка веде у тому числі і російською, адже продовжує вчити мову окупанта. Так, деякі її пости і Instagram написані одразу двома мовами.

Фото: instagram.com/nataliaoreirosoy

У листопаді минулого року у мережі з’явилася інформація про те, що у Орейро хочуть відбрати паспорт РФ через "пропаганду ЛГБТ". Після виступу знаменитості на ЛГБТ-прайді в Аргентині православні російські активісти звернулися в Генпрокуратуру і МВС РФ з проханням позбавити жінку громадянства.

"Вона взяла участь у фінальному концерті гей-параду, який пройшов у Буенос-Айресі. А два роки тому вона отримала громадянство Росії. У 2018 році вона приходить у светрі з ЛГБТ-символікою на передачу "Радіо Росії" і каже, що виступає проти гомофобії в Росії. У 2022 році, вже після отримання громадянства, вона робить фотосесію в чоботях з символікою ЛГБТ і виставляє у себе в соцмережах ‒ у відкритому просторі. Тобто вона давно і цілеспрямовано займається пропагандою содомії. Її орієнтація мене не цікавить, нехай робить, що хоче. Але вона виступила на святі содомії, це явна пропаганда. Нам така Наташа не потрібна", - йшлося в заяві члена Православної правозахисної групи Івана Квасницького.

Читайте на нашому сайті: Де зараз Катерина Кухар і Олександр Стоянов, чому їхню пару запідозрили у розлученні.

Фото: instagram.com/nataliaoreirosoy

Також минулого року ЗМІ писали, що Орейро нібито зібрається зіграти одну з ролей в російському фільмі "Лист Діду Морозу". Проте дані з відкритих джерел щодо фільму дуже суперечливі. На одних сайтах вказується, що роль у стрічці отримав путініст Іван Охлобистін, а інші стверджують, що до РФ з Америки прилетить Дмитро Назаров, який демонстрував антивоєнну позицію. Тому залишається під питанням, чи дійсно ці люди можуть знятися в одному фільмі.

До 24 лютого 2022 року акторка знімалася в Росії. Після початку повномасштабної російсько-української війни вона вирішила не демонструвати адекватну європейську позицію, як це зробили тисячі зірок з усього світу. Натомість виконавиця зробила лише одну “публікацію”, де з’явився беззмістовний “голуб миру”.

Фото: instagram.com/nataliaoreirosoy

Нагадаємо, 46-річна Наталія Орейро в минулому здобула популярність в Україні завдяки головним жіночим ролям в аргентинських серіалах "Багаті і знамениті" і "Дикий янгол", останній з яких був показаний на телеканалі "Новий канал" в 2002 році. Жінка у шлюбі з аргентинським музикантом Рікардо Мольо, за вийшла заміж ще у 2002-му. У 2012 –му році у пари народився син.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували